Ako zistím, či niekto fajčí trávu?

5. jún 2024

Ahojte,
mam v mojej blízkosti cloveka a podozrenie, že fajci trávu. Je realne, aby to nebolo citit? Ak áno, ako zamaskovať ten pach?
Pýtať priamo sa momentálne nebudem. Bola by som za blbú.
Tento človek sa inak vzdy choval zodpovedne a laskyplne. Preto teraz toto nečakane nemilé prekvapenie, teda skôr šok.
Nikdy som travu nefajcila, takže skusenosti nemám. Zbadala som totiž veľkú zmenu v chovani sa, hlavne agresiu a skutky, ktoré predtým ten clovek odsudzoval. Rada si prečítam vyjadrenia ľudí, ktorí trávu fajcia aj rodinných príslušníkov, ktorí tiež zbadali nápadne zmeny v chovani svojich blízkych.
Ďakujem vám všetkým v tomto pripade za pomocné odpovede, aby som sa vedela trochu zorientovať.

btus
5. jún 2024

to, že niekto fajčí trávu ešte neznamená, že bude agresívny. Tá agresivita bude z niečoho iného, nie z trávy.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
5. jún 2024

Tak tráva nevyvoláva žiadnu agresiu, to skôr drogy tvrdé za jedno, za druhé trávu cítiť smrdieť brutalne, takže dôvod by som hľadala inde ako v tráve to určite nie

tenerifka
5. jún 2024

Travu citit na vlasoch, obleceni. Clovek moze mat zmeny nalad, jeden deñ melancholia, dalsi deñ velmi ukecany, velmi aktivny, a niekedy napr. verbalne utocny. Toto vsetko zavisi ale aj od samotnej povahy, a takisto ci fajci denne, alebo raz za mesic. V tom prvom pripade sa hned pozna, ze jeden deñ vynechal. Skusene oko si to vsimne

autor
5. jún 2024

Takto - ten clovek ide par krat denne von -"prejsť sa".
Pred tým je podráždený až to zachádza do nasratosti a agresívneho chovania. Príde do hodiny speť a je vysmiaty, mily, začne konverzáciu. Po určitom čase znova opakovanie. Na "prechadzku" ide kludne aj večer o 21:30.
Pokial nastane vyhradená situacia - reakcia je závislá od toho, či bol pred tým vonku alebo nie. Pokial áno, dokáže reagovat adekvátne a dobre ju ustoji. Ak nie, vieska a odchádza von. Keď sa vráti, rovnakú situaciu dokaze bravúrne vyriešiť.

autor
5. jún 2024

Ja neviem co iné mam hľadať, viem ako smrdí tráva ale tu fakt necítim.
Oci začervenanie- vacsinou nie a keď tak to môže byť príznak alergie na trávy. Skresluje to teda.

autor
5. jún 2024

@tenerifka
myslíš tak, ze keď vynechá jeden deň tak ta agresivita tam byt môže?

tenerifka
5. jún 2024

Ak je denny pravidelny konzument, tak ano

butterflyeffect
5. jún 2024

Pises ze necitis, podla mna trava ma taku specifucku vonu/pach ze ak by sa vratil z tej prechadzky tak by si citila, ak by fajcil. Mne ten pach vyslovene vadi, az na zvracanie, ja som to vzdy na ludoch citila.

tenerifka
5. jún 2024

@butterflyeffect presne tak isto ako ty, mne sa z toho smradu chce vracat

chrobak7
5. jún 2024

Zistiť, či niekto húli trávu sa najlepšie dá čuchom. Syn, keď si vonku "zapálil", tak po príchode domov to manželka cítila a mohol kľudne predtým zjesť aj balík hašleriek. Tiež vedela po pachu, či fajčil len cigaretu, alebo trávu.

Ak to necítiš, tak potom jedine test z moču. Zo správania alebo vedľajších príznakov (široké zrenice, zmena správania) sa to dá len vydedukovať, ale nie jednoznačne povedať.

martinmmartin
5. jún 2024

travu citis na sto honov a nic s tym nespravis. to bude nieco ine

hiro
5. jún 2024

@esterr_ka Ja som chodil plavat bez okuliarov a este dalsi den som mal cervene :D Radsej som si ich kupil a teraz uz chodim s nimi...

autor
5. jún 2024

Toho som sa bála, že to tráva byt nemusi a už len z tej mam hrôzu 😪
Mne vôbec nevadí, že trávu fajci sused, kamoš atd príležitostne. Pretoze to vobec nezasahuje do môjho osobného života. Ake toto je o inom.
Ja netuším co by to mohlo byť a nechcela som dat názov temy:
Prosím vyliečenie drogovo závislých o radu, ktorá droga spôsobuje takéto stavy ...
To by mi asi uplne vymazali.
Aj tak by som bola pomerne vďačná, ak by mi niekto taky vedel niečo napísať. Kludne aj doktor ci niekto pracujúci z týmito ľuďmi. Cítim sa ako malá v tejto téme, fakt to rozoznať len keď mi niekto priamo povie, že prave hulil a ma ten pribbly blazeny úsmev bez dôvodu. To raz u kolegu sa mi stalo. Inak by som to vôbec netusila a myslela si, že je si taka povaha 🙈
A to už vôbec nehovorim o iných drogach, to nemám vôbec ponatia, hlavne ked to na prvý pohľad fakt nepoznáte a človek bezne vie fungovať.

hiro
5. jún 2024

😎

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. jún 2024

Ano travu by som citila práve, nasťahoval sa do paneláku nový sused presne pod nás. A na wc u nás to až bolo cítiť teda kvalitné.
Preto mi bolo zvlastne, ze nič necítim od toho človeka.

veltraud
5. jún 2024

po trave clovek nebyva agresivny, ale "vychilleny". Napr. ja to citim z dychu, taky cudny zapach. Okrem toho tie cervene oci a byvaju privrete, ciarky. A veeelka chut jest, cokolvek (tzv. hulihlad) a smad

tenerifka
5. jún 2024

@veltraud nebyva agresivny po trave, ale ak fajci denne a svoju davku nedostane, tam vidis zmenene spravanie