Potrebujem zistit ci fotka predavaneho tovaru nie je kradnuta. Mam foto cez print creen ulozenu v mobile. Ako to mam urobit?
skor keby si mala foto stiahnutu na disk, by si mohla vidiet kedy a cim bola odfotena (metadata). aspon kedysi sme to tak robili, spoluziacka posielala fotky akoze z dovolenky, ale boli to fotky z netu roky stare fotene na rozne fotaky
Ja sa popravde nemozem divat na tie diskusie kde zakladatelka napise potrebujem to a to, ukazte mi to a to, ako to mam urobit ale ziadne prosim ani dakujem. Ze aj odpovedate zeny, ste lepsie jak ja.
@listy456 niektorí to v sebe jednoducho nemajú zakorenené, neberú to ako samozrejmosť. Nebudem ich ale vychovávať, to mal robiť niekto iný. 😀 Pýta sa niečo, na čo poznám odpoveď, tak radu dostane aj bez prosím a ďakujem. Či už jej svedomie dovolí nepoďakovať, to nás trápiť nemusí.
@cocolino234 vravim, lepsia jak ja 😂 trafila si to do bodky nuz no skoda ze sa ta zdvorilost vytraca dneska v neosobnej komunikacii ale aj osobnej, ja mam hned odpor k takymto no nevim to schovat 😂
Ja tie slova, ako prosim a dakujem pouzivam. Ale taka som vytocena, ze tento krat som na to zabudla. Prisla som o peniaze. Poslala peniaze na ucet, a od vtedy predavajuca neodpisala. Chcela som len zistit, kde fotky ukradla. Ale zrejme to bude tak, ze ak stiahla fotky z inzeratu, ktory uz bol zmazany tak aj tak mi uz fotky google nenajde. Co uz. Dakujem za pomoc. Urobila som to podla rad. Ale fotky uz na nete nikde nie su.
@autorka keď si otvoríš google, tak vpravo máš taký foťáčik. Tam nahráš fotku a ukáže ti všetky fotky podobné tej tvojej. Ak sa rovnaká nachádza na iných stránkach, bude to tam.