Ako zistím, či fotka predávaného tovaru nie je kradnutá?

19. júl 2023

Potrebujem zistit ci fotka predavaneho tovaru nie je kradnuta. Mam foto cez print creen ulozenu v mobile. Ako to mam urobit?

cocolino234
19. júl 2023

@autorka keď si otvoríš google, tak vpravo máš taký foťáčik. Tam nahráš fotku a ukáže ti všetky fotky podobné tej tvojej. Ak sa rovnaká nachádza na iných stránkach, bude to tam.

janetinka27
19. júl 2023

skor keby si mala foto stiahnutu na disk, by si mohla vidiet kedy a cim bola odfotena (metadata). aspon kedysi sme to tak robili, spoluziacka posielala fotky akoze z dovolenky, ale boli to fotky z netu roky stare fotene na rozne fotaky

dadis
19. júl 2023

V google aplikacii v pravo mas moznost fotky

listy456
19. júl 2023

Ja sa popravde nemozem divat na tie diskusie kde zakladatelka napise potrebujem to a to, ukazte mi to a to, ako to mam urobit ale ziadne prosim ani dakujem. Ze aj odpovedate zeny, ste lepsie jak ja.

cocolino234
19. júl 2023

@listy456 niektorí to v sebe jednoducho nemajú zakorenené, neberú to ako samozrejmosť. Nebudem ich ale vychovávať, to mal robiť niekto iný. 😀 Pýta sa niečo, na čo poznám odpoveď, tak radu dostane aj bez prosím a ďakujem. Či už jej svedomie dovolí nepoďakovať, to nás trápiť nemusí.

listy456
19. júl 2023

@cocolino234 vravim, lepsia jak ja 😂 trafila si to do bodky nuz no skoda ze sa ta zdvorilost vytraca dneska v neosobnej komunikacii ale aj osobnej, ja mam hned odpor k takymto no nevim to schovat 😂

autor
19. júl 2023

Ja tie slova, ako prosim a dakujem pouzivam. Ale taka som vytocena, ze tento krat som na to zabudla. Prisla som o peniaze. Poslala peniaze na ucet, a od vtedy predavajuca neodpisala. Chcela som len zistit, kde fotky ukradla. Ale zrejme to bude tak, ze ak stiahla fotky z inzeratu, ktory uz bol zmazany tak aj tak mi uz fotky google nenajde. Co uz. Dakujem za pomoc. Urobila som to podla rad. Ale fotky uz na nete nikde nie su.