Mám dcéru bude mať 20tento rok maturovala . Potrebujem zistiť adresu kde býva, chcem zistiť či plánuje naďalej študovať keďže platím výživné . Ako kde to zistím?
Na poslednej ktorú mám pravdepodobne nebýva keďže si neprevzali list
@alickapusinka nikdy sme sa nevideli , zle vzťahy s matkou bývalou ex . Ja len potrebujem ohľadom výživného
podat navrh na sud o zrusenie vyzivneho .. a tam zistis ci studuje alebo nie mne tak poslal "otec" kedze som dalej studovala len som doniesla papier zo skoly
Policia, ma centralny register obyvatelstva,ked vysvetlis situaciu,mozno dostanes kontakt.
Keď nemáš žiadny kontakt podaj návrh na zrušenie výživného
Podaj návrh na zrušenie výživného na súd .
Tak súdne to poriešiť, sice budeš naďalej platiť, ale ak nebude študovať ďalej a čo zaplatiš navyše ti bude musiet vratit
Niesom tyran ani nič lenže sme spoločnú kapitolu života uzavreli takto .
Podaj na zrušenie výživného a uvidíš akou bleskovou rýchlosťou sa ozve ani sa nebudeš stačiť čudovať. Tak bude už adresa.
@alickapusinka áno idem , no uvidíme ako dlho sa to bude ťahať . Poprípade ak už študovať nebude a ja zaplatím aj september október môžem žiadať vrátenie peňazí?
Viem že júl...
Ak študovať nebude, môžeš pýtať výživné naspäť. Za študenta sa po maturite považuje plnoleté dieťa do konca augusta.
Či študuje si môžeš overiť aj na stránke MŠ SR podľa jej rodného čísla.
PS.to vrátenie výživného si dobre zváž, či svojmu dieťaťu nedoprajes aspoň odrobinku navyše, ono za vaše vzťahy nemôže, ty si otec.
A čo máš zle vzťahy s dcérou. Možno sa odsťahovala že nechce aby si mala na ňu dosah. Chce žiť po svojom. Možno žije na tej adrese len list si neprebrala schválne.