Ahojte baby, hlavne tie, ktoré chodíte na koncerty svetových hviezd. Alebo zbierate podpisy hviezd a podobne. Poraďte, kedy a kde čakať, ak by som chcela získať podpis/foto svetovej hviezdy, ktorá má vystúpenie na Slovensku. Pri hoteli v deň príchodu alebo odchodu? Pred koncertom alebo po koncerte niekde vzadu pri backstage? Alebo sa hodiť na ceste pred limuzínu? :D Nikdy som nič takého neriešila a teraz som sa namotala a chcela by som to skúsiť. Ďakujem za tipy!
@abbey1 ani vtipná, ani nápomocná.. zbytočný koment..
Myslim ze toto je šťastí , niekomu sa podari pred hotelom ale sj to je tak 10% sanca pri tych bodyguardoch. Na koncertoch mas väčšiu sancu ak si zakúpiš VIP listok kde sa mozes aj odfotit a aj podpis mas isto
@kika147 ano, maju v ponuke aj meet and greet, ale za 1 500 eur :D az taka faninka nie som..
záleží od formátu danej "hviezdy". tí populárnejší iba prostredníctvom VIP package, tých menej populárnych sa dá počkať po koncerte. odporúčam sledovať oficiálny eshop skupiny/speváka ktorý často ponúka podpísané veci. prípadne niektorí prijímajú aj poštu na pobox a môžu poslať aj autogram späť
@zero1 skor mi slo o to vidiet hviezdu nazivo.. nemusim mat podpis, ale zazitok 🙂
moji rodicia zbierali podpisy vzdy pisali list s prosbou o podpis a pridali obslku so spiatocnou adresou a znamkou
Kolko mas rokov? 16?
@guliver19 moj vek ti pomoze v tom, akym stylom mi tu potom poradis?
Moj synovec sa isiel pozriet rano ku stadionu, ze aby tam trafil vecer a hviezdu stretol, ako ide na skusku. Pesi 🙈 Nenamalovana, vyzerala ako studentka. Ale spoznal ju, prihovoril sa a ma aj spolocnu fotku. Toto bolo v Berline.
A ja som raz daaaaavno stretla znamych britskych hercov - par - na hrade Devin 😅
@simsalabim cize motkat sa tam by pomohlo :D dakujem
Tiež by ma to zaujimalo :D
S tou limuzínou je to skvelý nápad. Podpis na čele máš zaručený. Teda ak ti stačí z pneumatiky.