Ako získať podpis od svetovej hviezdy?

26. jún 2023

Ahojte baby, hlavne tie, ktoré chodíte na koncerty svetových hviezd. Alebo zbierate podpisy hviezd a podobne. Poraďte, kedy a kde čakať, ak by som chcela získať podpis/foto svetovej hviezdy, ktorá má vystúpenie na Slovensku. Pri hoteli v deň príchodu alebo odchodu? Pred koncertom alebo po koncerte niekde vzadu pri backstage? Alebo sa hodiť na ceste pred limuzínu? :D Nikdy som nič takého neriešila a teraz som sa namotala a chcela by som to skúsiť. Ďakujem za tipy!

abbey1
26. jún 2023

S tou limuzínou je to skvelý nápad. Podpis na čele máš zaručený. Teda ak ti stačí z pneumatiky.

autor
26. jún 2023

@abbey1 ani vtipná, ani nápomocná.. zbytočný koment..

kika147
26. jún 2023

Myslim ze toto je šťastí , niekomu sa podari pred hotelom ale sj to je tak 10% sanca pri tych bodyguardoch. Na koncertoch mas väčšiu sancu ak si zakúpiš VIP listok kde sa mozes aj odfotit a aj podpis mas isto

autor
26. jún 2023

@kika147 ano, maju v ponuke aj meet and greet, ale za 1 500 eur :D az taka faninka nie som..

zero1
26. jún 2023

záleží od formátu danej "hviezdy". tí populárnejší iba prostredníctvom VIP package, tých menej populárnych sa dá počkať po koncerte. odporúčam sledovať oficiálny eshop skupiny/speváka ktorý často ponúka podpísané veci. prípadne niektorí prijímajú aj poštu na pobox a môžu poslať aj autogram späť

autor
26. jún 2023

@zero1 skor mi slo o to vidiet hviezdu nazivo.. nemusim mat podpis, ale zazitok 🙂

kacena4
26. jún 2023

moji rodicia zbierali podpisy vzdy pisali list s prosbou o podpis a pridali obslku so spiatocnou adresou a znamkou

guliver19
26. jún 2023

Kolko mas rokov? 16?

autor
26. jún 2023

@guliver19 moj vek ti pomoze v tom, akym stylom mi tu potom poradis?

simsalabim
26. jún 2023

Moj synovec sa isiel pozriet rano ku stadionu, ze aby tam trafil vecer a hviezdu stretol, ako ide na skusku. Pesi 🙈 Nenamalovana, vyzerala ako studentka. Ale spoznal ju, prihovoril sa a ma aj spolocnu fotku. Toto bolo v Berline.
A ja som raz daaaaavno stretla znamych britskych hercov - par - na hrade Devin 😅

autor
26. jún 2023

@simsalabim cize motkat sa tam by pomohlo :D dakujem

sparrows
26. jún 2023

Tiež by ma to zaujimalo :D

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz