Ako získať najvýhodnejší paušál u operátora ?

thami
12. nov 2019

Ahojte mamicky (ale aj oteckovia, ktori tu ste 🙂),
Nenasla som takuto diskusiu, preto zakladam novu...konci mi viazanost v Telekome, kde som bola velmi spokojna...za program XL som platila 30€ ako verny zakaznik. Zial, teraz by ma rovnaky program vysiel na 40€, a to neratam k tomu novy telefon...ako ste vy ziskali vyhodnejsi pausal? Chcela by som od nich ziskat nejaku zlavu, len neviem ako 😂 volala som s nimi na zaklade ich chatu na webovej stranke a povedali mi, ze nemam na ziadnu akciu narok, preto zakladam tuto diskusiu s tipmi 🙂

bielavlcica
12. nov 2019

@thami skus im povedat ze chces prejst ku konkurencii kde ti ponukaju vyhodny pausal a ver mi ze najdu rychlo riesenie

0silvia0
12. nov 2019

@thami nechaj, nech oni zavolaju tebe, vacsinou to tak robia, ked konci viazanost...

nika82
12. nov 2019

presne ako pise bielavlcica

slawka2208
12. nov 2019

v Telekome som bola 20 rokov, ked som sa pytala na výhodnú ponuku povedali že nemam narok, ked som prepisovala telefonne číslo ani nezavolali som teraz v o2 9 mesiacov a lutujem že u hentých darmožračov / telekom / som bola tak dlho.
Teraz mám telefon, mesačne internet, kolko prevolam tolko zaplatím a faktúru som doteraz nemala nikdy viac ako 20e.

zirafienka
12. nov 2019

čóó??? @nika82 ako píše @bielavlcica???? Telekom je jedna banda darmožráčov. O dlhodobých zákazníkov vôbec nemajú záujem, nič neponúknu, vernostné už dávno padlo. Tak neviem, čím vás presvedčili a čo vám ponúkli, ale ak povieš, že ideš ku konkurencii, za rukáv ťa ťahať nebudú. Píšem z vlastnej skúsenosti.

nika82
12. nov 2019

@zirafienka ja som pred 3r odchadzala odnich do O2 a veru volali, ale nevratila som sa iked oproti O2 zlavu moc neponukli a tento rok som sa vratila do telekomu

uglybetty1234
12. nov 2019

Ja som odisla z telekomu v septembri do stvorky, mala som pausal za 27€ mesacne, teraz za to iste platim 12€

ciernysokol
12. nov 2019

Ja som v o2, mesacne prevolam okolo 9 euro,hovor stoji 12 centov,bez ohladu na to,ako dlho volas,do vsetkych sieti.dobre pre tych,co volaju dlho.akurat je to na kredit.

babyfrog
12. nov 2019

Ja.som bola teraz predlžovať paušál a mal tam pre mňa ponuku z retencneho ten paušál čo je za 30 eur ja ho mám za 24....tak som zobrala

liz_lemon
12. nov 2019

ja som mala Orange 9 rokov, potom som presla do O2, a teraz som zase v Orange
tu na MK som sa raz dozvedela, ze im staci zavolat, a daju mi 50% zlavu na pausal, ktory stoji bezne 30 EUR (neobmedzene volania, SMS, MMS, 4 GB data), takze som spokojna

lucia147852
12. nov 2019

Určite to skúsiť s výpoveďou. Všetci operátori maju retencne kampane na záchranu odchádzajúcich klientov.

simca06022011
12. nov 2019

@thami treba povedať, že ideš teda ku konkurencii, pozri si ponuky inde, resp daj si urobiť ako prestupujúci zákazník 😁 a uvidíš... My sme takto pochodili už parkrat celkom dobre. A niekedy je lepšie fakt prest inde, keď prídu lepšie ponuky

oli18
12. nov 2019

@ciernysokol zaspala si dobu. O2 má už 1 min za 10 centov. Názov O2 voľnosť. Prehodia ti to aj cez zákaznícku linku

ciernysokol
12. nov 2019

@oli18 si velmi mily a prijemny.az tak som nezaspala,ako som sa pomylila

oli18
12. nov 2019

@ciernysokol 😅 ja som ženského rodu

lacibo
12. nov 2019

@thami prešla som tento rok z Telecomu do O2, mňa oslovili dvaja pracovníci pre O2 v Kauflande, čistá náhoda, asi 2 mes. pred koncom viazanosti, takže som ešte aj zaplatila v Telecome pokutu, ale keď mi ponúkali Strieborný paušál za 12 eur (neobmedzené volania aj SMS), tak nebolo o čom.😉 Som veľmi spokojná. Z Telecomu tiež nevolali, keď som odchádzala, bolo im to jedno (bola som dlhoročná zákazníčka, ale skrátka už roky s nevýhodnou ponukou)..

anka0407
12. nov 2019

Ja som tiež volala s telekomom na základe chatu na internete a som im povedala že mi z Orange ponúkli lepšiu ponuku a povedala som im že ak mi neponúknu výhodnejšiu ponuku tak od nich odídem. Pani mi povedala že ona to nemôže ale že da podnet na rentecne a že mi zavolajú na druhý deň mi z rentencneho volali že majú pre mňa výhodnejší paušál. Tak som v telekome ostala