Viem, ze by ma mali trapit ine veci, ale obcas sa clovek zamysla nad kadejakymi blbostami ako napriklad ja teraz 😂 ako funguju zamestnanci cirkusu v priebehu roka? Ako ziju? Partnersky, ako vychovavaju deti..zaujima ma cisto len ich realny zivot..to, ze zvierata do cirkusu nepatria, nechajme na inu debatu prosim.
ziju v maringotke su bud doma uceny alebo menia skoly zalezi kam idu .. alebo zena je doma s detmi a muz s cirkusom .. v zime maju volno staraju sa o zvierata ak neake maju .. proste ako cirkusanti ..kazdopadne aj na googli mas rozhovor s nimi tak ak si zvedava staci si najst
Niektoré deti cvičia do cirkusu, aby boli potom akrobati napríklad. Čiže okrem homeschoolingu majú aj Tréning
Daj si do Google "život v cirkuse" a vyhodí ti kopec článkov a rozhovorov.
Neviem ako cirkusantov, ale ja som mala na ZŠ spolužiačku dcéru kolotočiarov a to dievča bolo na prepadnutie a učeniw jej bolo ukradnuté. Každé 3 týždne iná škola. Tak asi tak nejako žijú.
Ja som mala za zš pár mesiacov spolužiaka cirkusáka. Boli sme štvrtáci, on mal asi 14 😀 plné vrecká peňazí a kašľal na školu. Ja som bola trocha úzkostné dieťa a normálne som sa ho bála, hoci v podstate nič také strašidelné nerobil. Predpokladám, že škola u nich asi nebude prioritou a asi treba byť veľmi odhodlaný, aby tie deti mali iný život, zvlášť ak chcú lepší život...
normalne tak ako kazda ina rodina, kde muz ci zena chodia na turnusy do prace