Ako zavrieť reklamu v bazáre?

kajka84
23. aug 2012

Zienky pomozte mi. Ked si otvorim bazar, tak sa mi po pravej strane objavuje taky stlpec s reklamou, ktory mi nechce zmiznut a zakryva mi cast textov.

oktavia
23. aug 2012

to zaujíma aj mňa, to je nenormálne, čo to tam dali keď to len zavadzia.

kajka84
autor
23. aug 2012

Uz sa tu s tym trapim pol hodinu a nie a nie to zmiznut.

ivett1
23. aug 2012

@kajka84 No, myslím, že to ani nezavrieš, lebo nemáš predplatený bazár+ 😒

ktore
23. aug 2012

@kajka84 aj mne to zavadzia a tiez to neviem dat prec.neznasam ked reklamy daju vsade...

kajka84
autor
23. aug 2012

Super takze s tym nic neurobim 😠

lanczi
23. aug 2012

hirjak@ to si musime predplatit bazar+ aby sme videli na vlastne inzeraty ktore zakryva reklama?? však to nie je niekde uvedene ze vam musime povinne platit,ci som to prehliadla? mozete nam to vysvetlit? dakujem

bodka13
23. aug 2012

@lanczi
@kajka84
@ktore
@ivett1
@oktavia
už sa dá vypnúť tá reklama....teda mne to ide 🙂

janninn
23. aug 2012

To pre toto bola včera odstávka skoro celý deň? Aby sme už nič nevideli len reklamu? Prosím pomôžte, čo robiť, ako to dať preč.... :(((? Som z toho na nervy 🙂)).

kajka84
autor
23. aug 2012

Je to tam stalé, ale je to už mimo textu. Super, neviem kto to, čo to, ale vrelá vďaka. 😀

ivett1
23. aug 2012

ó, už sa mi tá reklama posunula, takže mi to neprekrýva inzeráty ...ale vypnúť sa mi nedá@bodka13...a veď ju už ani nemusím vypínať (aj keď je to dosť otravné...), hlavne, že sa môžem "realizovať"...v bazáriku... 🙂

missy97231
18. okt 2012

@bodka13 ako sa da vypnut ta reklama ked som v bazari? totizto neviem akea vam idu,,, ale mne fakt jedna hnusna reklama ide... ze kazdy den mr.a s inou 😒 dost mi to prekaza ked pobehuju moje deti okolo mojho pc, a pozeraju na ten stlpec,,, lebo to sa skryt neda 😒