Zienky pomozte mi. Ked si otvorim bazar, tak sa mi po pravej strane objavuje taky stlpec s reklamou, ktory mi nechce zmiznut a zakryva mi cast textov.
Uz sa tu s tym trapim pol hodinu a nie a nie to zmiznut.
Super takze s tym nic neurobim 😠
hirjak@ to si musime predplatit bazar+ aby sme videli na vlastne inzeraty ktore zakryva reklama?? však to nie je niekde uvedene ze vam musime povinne platit,ci som to prehliadla? mozete nam to vysvetlit? dakujem
To pre toto bola včera odstávka skoro celý deň? Aby sme už nič nevideli len reklamu? Prosím pomôžte, čo robiť, ako to dať preč.... :(((? Som z toho na nervy 🙂)).
Je to tam stalé, ale je to už mimo textu. Super, neviem kto to, čo to, ale vrelá vďaka. 😀
ó, už sa mi tá reklama posunula, takže mi to neprekrýva inzeráty ...ale vypnúť sa mi nedá@bodka13...a veď ju už ani nemusím vypínať (aj keď je to dosť otravné...), hlavne, že sa môžem "realizovať"...v bazáriku... 🙂
@bodka13 ako sa da vypnut ta reklama ked som v bazari? totizto neviem akea vam idu,,, ale mne fakt jedna hnusna reklama ide... ze kazdy den mr.a s inou 😒 dost mi to prekaza ked pobehuju moje deti okolo mojho pc, a pozeraju na ten stlpec,,, lebo to sa skryt neda 😒
to zaujíma aj mňa, to je nenormálne, čo to tam dali keď to len zavadzia.