Asi pred rokom som kupila od 1pani šaty s obyč.poštovnym,neprišli,tvrdila.ze ona ich poslala,nechala som to tak.Ale teraz pozeram a ona ich zase ponuka v svojom bazar k nakupu za 10€zadarmo.Čo by ste spravili?
@chrustidlo napísala by som jej do komentu, že je klamarka.. 🙂
@laila22 uz sa stalo,ale taka som vytočenaaaaaa
@eriksonka1234 mam uloženu aj som jej napísala,ale ona sa len vyhovara.ze som to mala poslane obyčajne tal si nemozem narokovat
@chrustidlo normalne jej nechat zle hodnotenie s prilozenou vasou konverzaciou,velmi jednoduche a spravodlive.
@chrustidlo
@nini1010 Negatívne ohodnotiť! Aj s poznámkou, o tých šatách...😝
Aky ma tu nick?
@judar nick ma: manamani1
Zle hodnotenie
nech sa zadrhne trubka aj s 10 e...😈
@chrustidlo a poziadaj admina nech ti vymaze to reciprocne hodnotenie co ti dala a podla mna to hodnotenie popis lepsie pri aj screen z toho obchodu ak mas
Cisto teoreticky,aka je pravdepodobnost ze bude mat rovnake saty ak nema e-shop, co asi tazko. Podla mna nulova. Naschval cakala dlhsiu dobu, aby to nebolo podozrive, inac si riadne vsimava. Alebo ich ponukala na inych portaloch. Podla mna je spekulantka ona, napis adminovi, vymaze ti hodnotenie a ja som tiez na taku natrafila, po zverejneni jej mena, zablokovani jej bazaru mi zrazu tovar prisiel 😀
ako prepacte, no teraz tomu nejak nechapem, preco sa tu riesi nieco, co sa talo podla autorky pred rokom?
@chrustidlo nahlás ju adminovi, dolož konverzáciu aj odkaz na ten novy inzerát
@dom_evi no lebo na to ze to bol podvod prisla az teraz... doteraz si myslela ze zasielku stratila posta a bola jej chyba ze si dala poslat saty obycajne. Po roku zistila ze tie saty bud ani odoslane neboli, alebo sa dotycnej vratili a ona si nechala aj saty aj peniaze a teraz znova sa ich snazi spenazit. Ved to uz je aka drzost... normalne podla mna je ze ked sa jej vratili saty mala sa ozvat a bud mala poslat peniaze spat na ucet alebo jej poslat saty znova a poziadat o zaplatenie dalsieho postovneho.
No mne sa to nezda... po roku nieco riesit.. predavajuca ma 900+ inzeratov, takmer 300 hodnoteni a drviva vacsina pozitivnych 🙂 Tak neviem.. stane sa, sem tam sa mozno nieco strati, ale PO ROKU tu robit taketo dramy... ja mam tiez ronake veci, aj velkosti.. aj dcera :D aj v bazariku mam napr.rovnake pyzamy atd. A aj keby.,. mohla sa jej aj po pol roku stratena zasielka vratit.. kto vie. A kto vie ci si to vobec pamata este :D
@simca06022011 keby sa zasielka vrati, tak podla adresata si vie dohladat, komu boli poslane. a ozvat sa. nie ich rovno predat dalej.
vcelku chapem, ze zrejme cena nebola tak horibilna, aby sa vtedy vehementne hadala s nou o balik, ci vratenie penazi.
ale zistit, ze ta mozno predavajuca obtiahla a iba vyckala, ci jej to prejde, to uz nastve.
@candii vies.co ja som jej od prvej chvile neverila.ze ich poslala.ale mala som taky citak .ze ona ich este bude predavat a tak stale som pozerala jej bazar.Ja by som aj napisala Adminke.len neviem ako
@dom_evi lebo po roku ta pani znovu dala do svojho bazaru šaty,ktore som zaplatila a neposlala.
@simca06022011 ale ja som tej pani sledovala .bazar a az teraz po roku dala tie saty na bazar a hned som jej napisala a odpoved?ze ja som špekulantka a ked si nechavam posielat obyčajne co chcem
@chrustidlo no dobre a uz si ju nahlásila na tom linku co som ti tu dala?
@dopolbokaodrata ano
@chrustidlo len neviem ako mam stiahnut konverzaciu
@chrustidlo print screen z obrazovky 🙄
@chrustidlo máte uloženú konverzáciu? Minimálne by som jej napísala pozdrav. Ale rátajte s tým, že vám môže odpísať, že mala dvojo rovnakých šiat.