Ako začať so stavbou domu?

nikussqa233
17. aug 2017

Ahojte, je tu niekto kto staval v poslednom case dom? Viete mi vysvetlit ako zacat ?co vsetko treba vybavit? A kde sa co vybavuje? A aky je najlepsie stavat dom? Proste vsetko co vas k tomu napadna🙂 comu sa vyhnut na co si dat pozor 🙂 popripade ak ma niekto vedomosti ci stat nedava nejake prispevky resp. Dotacie , pocula som ze na drevodom by mali davat tak neviem 🙂 dakujem

anjelic
17. aug 2017

Viac by si sa dozvedela na Modrastrecha.sk , je to portál o bývaní, stavané a všetkom s tým spojené...

deti95060810
17. aug 2017

najzákladnejšie je mať POZEMOK....máš???? vlastníš????od toho sa začína všetko....

nikussqa233
autor
17. aug 2017

Ano mame pozemok pisany na manzela na dedine 🙂

deti95060810
17. aug 2017

tak dobre, my sme stavali viem presne čo to obnáša....môžme začať....😉 pýtaj sa - odpoviem....ešte ste manželia? Pozemok je len na manžela?

deti95060810
17. aug 2017

Ak máte pozemok, tak pekne môžte vyberať dom....Katalógov je habadej...aj tu na nete nájdeš....Napr. prodom.sk pozri, sú tam aj pekné kúsky....
samozrejme všetko je aj o financiách.....

nikussqa233
autor
17. aug 2017

Tak 🙂 ano sme manzelia 🙂 mame male babo, pozemok je dedicstvo, stoji na nom stary dom, je prepisany formou darovacej zmluvy od svokry na manzela,... je dost velky, nemame v plane burat stary dom, teda aspon zatial, ale stavat chceme hned za nim... potrebujeme presne vediet ako ten dom ma vyzerat z netu? Lebo v hlave mame aky taky plan , ale ci hladat presne projekt na obrazku niekde? A financie, mali by sme na postavenie zakladov, potom chceme riesit hypoteku, to tiez neviem kedy a ako to treba riesit 🙂

janickacrazy
17. aug 2017

@nikussqa233 Hlavne sa chodťe preventívne do banky opýtať, či by vám dali hypotéku v takej výške, v akej potrebujete, kedže ty si na materskej, ak teda tvoj manžel nemá nejaký super príjem. Ked si vyberiete projekt na obrázku je to lacnejšie ako dať si urobiť projekt na mieru podľa svojich predstáv.

nikussqa233
autor
17. aug 2017

@janickacrazy pojdem aj do banky este pred tym ako sa vobec nieco zacne kedze muz ma s.r.o. ale danove na 0 samozrejme... takze to budeme riesit,... a dakujem za info

l3yla
18. aug 2017

nalinkuj sa na modrastrecha.sk ,platia tam tie isté prihlasovacie údaje a dozvieš sa omnoho viac 🙂