Ako zabudnúť na muža?

28. júl 2021

Ako na neho zabudnúť keď na neho myslím 24/7😭svieti na FB a ani nenapíše.

lenka7477
28. júl 2021

Choď von medzi ostatné deti - a neseď pri počítači.

karelova
28. júl 2021

Vymazať z FB, nestalkovat. Uvedomit si, ze keby chcel, ozve sa. Jednoducho nechce, nemá zaujem. Nestracaj čas myslenim na niekoho, kto o teba nestoji. Príde ďalší, ktorý o to stáť bude ❤️

saraxyz
28. júl 2021

Prečo by mal písať keď ste sa rozišli?🤔

leuchtturm
28. júl 2021

musis pobozkat vela ziab, kym najdes svojho princa. Tento ten pravy nebol 😉

mondolina
28. júl 2021

čas

barborachors
28. júl 2021

ako zabudnut na muza? no predsa inym muzom 😎

hankm
28. júl 2021

@leuchtturm mna minule napadlo, ze to s tym bozkom zaby v rozpravkach moze mat “realny” zaklad: niektore druhy ziab vylucuju na povrch jed, a teda mozu vylucovat aj halucinigeny a tymto sposobom by sa pre osobu bozkavajucu zabu mohola ona zaba zmenit na princa 😁

whatever1
28. júl 2021

@hankm 😄

leuchtturm
28. júl 2021

@hankm moze byt.

zuzka_99
28. júl 2021

Prestaň žiť vo svete sociálnych sietí

tenerifka
28. júl 2021

@lenka7477 FB je len pre starych-tak mi bolo povedane, vsetci pod 25 rokov ficia bud na IG, alebo na inych sietach, ktore my, stari ludia🤣, ani nepozname

evamea
28. júl 2021

Dnes mi muž hovorí, že mu mám pripomenúť, že musí ísť súrne do obchodu. Ja som naňho zabudla. Problem solved. 😁

leuska15leuska15
28. júl 2021

Ja som bola tak platonicky zamilovaná do chalana v 16tich, že som na neho myslela nonstop 24/7 asi 2 roky. Tiež som chcela prestať na neho myslieť a nevedela som. Prešlo to až v deň, keď sa mi pozdravil prvýkrát môj terajší manžel 🙂 prešlo to z minúty na minútu a teraz si tak 3x za rok spomeniem na neho a na to, aká som šťastná, že som neskončila s nim, ale s mojim mužom. Nie len ze môj muž je skvelý ale na tom mojom ''dokonalom uzasnom'' chalanovi som si od vtedy všimla toľko neuveriteľne hroznych vlastnosti ktoré som 2 roky prehliadla, že až 🙂 takže neviem ako ti poradiť ale raz ta to iste prejde 🙂

slovakboy
28. júl 2021

Ako dlho to trvá už? Rozišli ste sa? Ak ano z koho iniciatívy?

mimka1402
28. júl 2021

Donedávna som to prežívala tak isto, lebo som nemala odpovede na otázky, len stroho sa priznal, že je s inou.. Najlepšie je nech ti neukazuje jeho príspevky ja som so vypla online aktivitu aby mi ho neukazovalo kedy je online. 🙂
Aktuálne už je to mesiac a nebolí ma, že je online alebo, že je s druhou... Mne pomohlo zapnúť si zoznamku nech si píšem s inými obyčajne témy a tým aj zabiť čas nejaký.😀

slovakboy
28. júl 2021

Milovať znamená aj dopriať mu slobodu. Miluj ho ďalej a povedz si v duchu. Si krásny si skvelý ale to som aj ja. Maj sa dobre ži si svoj život prajem ti ho lebo ťa mám rada. Ak mi neopätujes lásku neznamená to že som horšia práve naopak. Som žena a pacim sa iným. Teraz nedokážem myslieť na iného ale viem že už po svete chodi môj budúci partner a raz sa stretneme a bude to ešte krajšie ako s tebou. Maj sa rada.

petulka2021
29. júl 2021

@barborachors presne tak 😂 klin sa klinom vybíja, treba si povedať -další prosím

mirithia
18. aug 2024

Nájdi si náhradu. Chlapov je na mraky...