🙂 mamicky potrebujem poradit ako poslat cez dobierku vybracne lahatko ci ho treba zabalit ,kolko je asi postovne ,aky papier vypisat dakujem vsetkym mamickam za pomoc
@indira ahoj, takže vybračné lehátko ...to by som dala buď do krabice...alebo obaliť do "bublinkovej fólie" (nie potravinárska...) a potom do baliaceho papiera, alebo do igelitového vreca (také to pevnejšie na odpad...)...a to hlavne kvôli tomu, aby sa náhodou pri presune z miesta na miesto nepoškodil vibračný mechanizmus...čo sa týka papierov, budeš potrebovať "sprievodku" na balík a poštový poukaz-na peniažky-buď na adresu, alebo na účet...(ten prikladáš k spreivodke a musí byť vyplnený "naopak"...t.j. adresát (príjemca) bude tvoja adresa (aj tvoje číslo účtu) a odosielateľ bude ten resp. adresa toho, komu kresielko posielaš...ale pozor na sprievodke bude adresa, tak ako má byť-ty si odosielateľ a príjemca (adresát) je kupujúca🙂...cena za balík do 15 kg je 3,80, ale k tomu je treba prirátať ešte cenu za dobierku...a to ti povedia na pošte...výsledná suma potom bude súčet týchto troch položiek - tvoja cena za lehátko+cena za balík+cena za dobierku...dúfam, že som to napísala zrozumiteľne😉....
ja som posielala chodačku tak, že som ju zabalila do zmršťovacej folie, taká tá potravinová. Na to som nalepila vypísaný papier s adresami.
A vypísať, podľa toho, ako to chceš poslať, ak štandardne, tak sprievodku, tú ti dajú na pošte. A poštovné, podľa kg. približne.
prikladám ti link na cenník, tam si naklikaj, čo potrebuješ.
http://cennik.posta.sk/#