Žena L na dieťa P s mužom, ktorý ju bil (domáce násilie) našťastie sa nikdy nevzali. Našla si manžela s ktorým mala syna I, muž ale neznášal prvorodeného P a tak ho bil a ubližoval mu. Rozviedli sa a našla si muža J s ktorým mala deti B a A.
Syn P si zobral ženu S a mal s ňou dieťa D. Rozviedli sa a po rokoch P si vzal B a majú dieťa .
Žena S počas manželstva s P ho podvádzala s mužom X, ktoreho si po rozvode vzala. Muž X po pár rokoch spáchal samovraždu nakoľko nebol schopný žiť so ženou S, ktorá ho už podvádzala s mužom J. S mužom J mala dve deti ale nikdy sa nevzali. Muž J je ten istý muž čo je manželom ženy L. Počas ich vzťahu S podvádzala j s mužom Š. Toho si vzala a utiekli do inej krajiny a s ním má dieťa K.
Dieťa D ešte neplnoleté si začalo s musím F ktorý bal starý ako jej otec a čaká s ním dieťa.
Žena L nie je rozvedená s mužom J nakoľko ju presvedčili že po jeho smrti bude mať aspoň vdovský. Dôvod je aj ten že na výživnom jej dlží niekoľko tisíc a počas ich manželstva ju prehovoril na založenie firmy. Ona skončila s obrovskými dlhmi ktoré bude do smrti splácať.
Úplne som sa stratila v tom...
Toto nie je vymyslený príbeh ale skutočnosť.. píšem to sem hlavne preto lebo som si všimla že veľa žien žije asi ideálnym životom a keď tu niekto napíše niečo naozaj zarážajúce hneď obviňujú že je to vymyslené.. takže ak nemáte ako poradiť autorke tak ani nepíšte .. to že vy žijete vo svete kde je všetko ideálne neznamená že tak žijú všetci .. občas sa objavia situácie ako z telenovely.
Och, decká sa zasa nudia..
Žena K mala držať nohy po kope a hľadať muža ktiry bude akceptovať a mat rad dieťa c. 1 a až potom robiť dieťa c. 2
Ďalej som nedočítala, stratila som sa v tom
napis to s menami alebo rozkresli ale je to najskor nejaky blud lebo ako si clovek P moze zobrat svoju nevlastnu sestru po matke
No tak to pošli do markízy, tam točia seriály kde sa kríži každý s každým. Či aká je pointa tejto debaty?
@sunny8 o to ide.. aj keby tam boli mena.. bez doslova nakreslenia schémy to nikto nepochopí..
Veď napríklad dieta D je neterou pre súrodencov B a A a zároveň sú všetci traja nevlastnymi súrodencami
Komu by sa chcelo nad tymto spekulovat ze kto je kto..zarucene odradis kazdeho potencialneho "poradcu"
@damtiporiti pointa je tá, že sa mládež nudí a zakladá témy o ničom
Wtf... to co je?
@zooeynka nepotrebujem poradiť.. ani nechcem .. ide len o to že už teraz si ľudia myslia že téma je vymyslená ale nie je.. viem to isto lebo ja som žena B a muž P je môj manžel. .. a veľa krát ľudia chcú poradiť no situácia je taká že je až nelogicka a robia si v komentároch z danej osoby srandu že si to vymýšľa ..ale také situácie skutočne existujú
Celkom ma zaujima pointa ale naozaj sa mi to nechce lustit. Styl pisania robi vela, ale toto tvoje je hroza. Nevadi, mozno niekto iny bude mat na to trpezlivost.
Pardon jedno som zle napísala.. B ) muž) je syn L ale ja som B (žena) ani som si neuvedomila že máme rovnaké začiatočné písmenká mien.. moja chyba. Ospravedlňujem sa ..
Práve preto, že nikdy nevieme celú skladačku a pozadie vzťahov, prečo sa ktorý z partnerov tak a tak správa, nie je možné dávať rady, ale možno len povedať svoj názor alebo skúsenosti. Autorky väčšinou píšu len svoj uhol pohľadu a preto dostáva rozporuplné odpovede a tie čo sa nestotožňujú s názorom iných tak nemajú proble útočiť.
Vieš, tie ženu, ktore žijú obyčajny život to tak asi chceli. A tie ženy v tvojom príbehu sa tiež pričinili o svoj osud..
nechce radu, nechce názory, píše si len tak pre radosť🙄
@pribinak prečo o koliecko menej?. to že niekto nevie držať nohy po kope ale o že niekto druhý to pichne kam sa dá nie je moja vec .. nech si každý žije život aký chce .. takých ľudí je veľa.. preto treba občas prekusnut svoje ego a uveriť aj tým najšialenejším životným udalostiam.. keby toto nebola rodina môjho manžela tiež by som neverila že niečo také môže existovať
Pokud je pointou příspěvku to, že některé příběhy připomínají telenovelu a nemusí být smyšlené, tak souhlasím. Dokud jsem nezažila, nevěřila bych. Můj exmanzel se s milenkou (byla to jeho nejlepší kamarádka) domluvil, že si pořídí miminko 14dni po tom, co jsme se rozešli. Ona v té době byla 8tydnu po spontanim potratu se svým manželem (s mým mužem poprvé spala 4tydny po potratu). Chtěla nutně další dítě a snažila se o něj jak s mým, tak se svým manželem. Otěhotněla hned a nevěděla s kým. Oznámila to oběma s tím, že zůstane s tím, či to dítě bude. Oba ji hrozně milovali a tak čekali. Ona to táhla s oběma celých devět měsíců, s oběma kupovala vybavicku, s oběma chodila na ultrazvuky, i v porodnici se vystřídali oba (u porodu byl teda její manžel). Po měsíci po narození se zjistilo, že miminko je jejího manžela, ale můj ex tam i přesto ještě další měsíc tajně jezdil, vozil kočárek a snažil se jí přesvědčit, aby s ním odešla i s dítětem, které nebylo jeho. AOna nebyla schopná to rozseknout. Nakonec to vzdal a ona zůstala se svým mužem a už mají i druhé dítě. Já byla jen takový tichý pozorovatel (ex manžel mi párkrát v zoufalství volal protože nikomu jinému to nemohl říct, tak znám celkem hodně detailů).. Já jsem se stihla s ex rozvést těsně před narozením toho malého. Přišlo mi to jako hloupá telenovela a byla jsem ráda, že v tom hraji jen úplně vedlejší roli. Mimochodem moje extchynka dodnes neví, že byla málem babička, nechápu, že se to všechno dokázalo utajit, ačkoliv se dotyčná s mým ex běžné ukazovala ve městě nebo dokonce v divadle. Každopádně věští manipulátorku jsem v životě nezažila, oba chlapi (chytří, hezcí) ji zobali z ruky a jen tiše čekali, jak to dopadne.
@perdulka7 nie, je to o tom ze sa tu na MK všetci správate ako králi sveta že všetko viete najlepšie a čo sa vymyká vašim normám tak je to odsúdenia hodne alebo vymyslené.. aj váš spôsob komentovania o tom nasvedčuje ...
@rebeka11 to áno ..ono je to trochu aj príklad pre niektorých ako môžu skončiť. Muž J je príklad čistého manipulatora
@codal presne toto bola iná ..ďakujem za pochopenie.. je mi ľúto že ste to museli zažiť ale verím že to bolo pre dobro veci .. taký chlap teda za veľa nestal 🙂
Ja milujem svojho muža.. on predsa nemôže za to čo jeho bývalá robila a ešte robí, takisto si nevlastného otca nevyberal on ... ale podľa niektorých mám ja o koliecko menej :D tak potom nech všetky deti ľudí z mojho pribehu sú navždy sami lebo nikto normálny by si ich nikdy nevzali :D nezaslúžia si vlastné rodiny
Bože kebyže tam dáš normálne mena tak to možno človek pochopí ale takto 😞 aby som vzala pero a papier a kreslila schému kto s kým čo