Dobrý deň, mám ísť do kúpeľov do Kováčovej a chcem sa spýtať, ako to tam vyzerá na detskom oddelení? Každá izba má vlastnú kúpeľňu a WC, alebo sú spoločné na chodbe? Ak by ste niekto mali fotky, ako to tam vyzerá, mohli by ste pridať? a tiež sa chcem spýtať, ako tam funguje škola a či sú tam aj pre deti povolené vychádzky. Ďakujem 🙂
pozerala som tam, ale moc tam tých fotiek nebolo. Ja mám 14 a viem, že toto je stránka pre mamičky, ale sem sa človek vždy dočká odpovede, tak preto píšem sem 🙂 Tak z tých spŕch som sklamaná :/
na chodbe pred oddelenim je wifi, je tam aj bufet s koláčmi a všetkým čiže hladom neumreš, Ja som videla len oddelenie s cca 4-10 ročnými, a tam v prostriedku taká herna alebo sušiaren neviem ako to nazvat a po bokoch dve izby ,
však sa zamkneš na sprchách, v areáli je dost zelene aj lavičiek kde sa dá posediet vypadnút z tade
vychádzky neviem či sú ale je to v dedine nemáš kam vypadnúť ani, je tam kupalisko, potraviny, dedina doslova, cca každú hod ide bud do mesta Zvolen len ak ti dajú dve hod vychádzky to nestihaš
ďakujem 🙂
Ja som bola dost sklamana,izba na ktorej som s dcerkou byvala bola malicka a to tam bla ste jedna mamina s dietatom.Ziadne sukromie,sprchy wc na chodbe,mala skrina na veci,postel ako v nemocnici,ziadny komfort a to sme tam boli az 28dni
no, ja idem tiež na 28 :/ tak dúfam, že tam nebude až tak zle
sprchy sú na chodbe, na izbe sú dve deti + dve maminky,súkromie žiadne , zastavil sa tam čas doslova , ako velké dieta máš
inak kováčova marina si daj do vyhladavača a ukáže ti foto
do bazéna doporučujem šlapky alebo kupacie botky, jednak sa dosť šmýka a jednak sem tam sa plesen chytí
inak dost deprimujúce prostredie aspon na mna to tak pôsobilo ked som nosila veci kamoške čo tam bola na pobyte s maličkou