Ako vyzerajú bradavky mačky, keď už raz rodila?

20. sep 2022

Ahojte ako vyzerajú ? Myslíte že táto mačka už raz rodila ? Pridávam foto....

liljana
20. sep 2022

Mackyne bradavky su dnes na druhom mieste hned za znicenou ci....

h2
20. sep 2022

Hádam si nemyslíš, že existuje na svete človek, ktorý by vedel podľa mačkiných bradaviek (vlastne len podľa ich neostrej fotky), či už rodila. Pokiaľ to nevedel ten veterinár, ktorý jej zašíval tú ranu na bruchu, predpokladám, že po sterilizácii, čiže okrem toho, že je odborník, videl aj jej ďalšie orgány, tak ako ti môže vôbec napadnúť, že to niekto tu bude vedieť???

moonlight1210
20. sep 2022

*mackine (ked uz tak)

A zvycajne ma viac vytahanu kozu na bruchu, ako macka, co este nemala macata (aj ked zavisi, kolko ich naraz mala). Bradavky ma v podstate rovnake.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
20. sep 2022

@liljana Fakt nechápem, čo je také smiešne nad "zničenou cikulou", už v tej diskusii ťa to pobavilo. Predpokladám, že každý vie, čo tým autorka myslela (nástrih, šitie...). Mohla zvoliť iný výraz, ale zase až také vtipné to nie je. To táto otázka o mačkiných bradavkách ma dorazila oveľa viac.

liljana
20. sep 2022

@h2 Proste take slovne spojenie pocujem prvy raz a dorazilo ma to.- :D

autor
20. sep 2022

Nechápem vôbec komentárom. Jedna pani ktorej som darovala mačky bola mačku kastrovat.als vraj predtým už rodila .. tak či je možné že rodila a má takého malé bradavky

h2
20. sep 2022

A prečo by to nebolo možné? Ja síce nie som mačka, ale rodila som a bradavky mám rovnaké, ako predtým.

rebellefleur
20. sep 2022

@h2 - 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nerooob, skoro som tu čaj vyflusla ako strašne sa smejeeeem

veronikaszabova
20. sep 2022

@h2 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

marseillefan
20. sep 2022

@h2 sfoť aj ty a porovnáme s micou :D

h2
20. sep 2022

@marseillefan To by bolo na nič, to by chcelo fotku pred aj po, na porovnanie. 😅

marseillefan
20. sep 2022

@h2 chcel som porovnať s micou a ak má mica rovnaké bradavky ako ty, tak znamená, že aj ona rodina...
jednoduchá logika predsa 🙂

h2
20. sep 2022

@marseillefan No také, ako tá micka, som nemala ani pred pôrodom. 😁

solange7
20. sep 2022

No zrejme k tomu treba spravit studiu. Tak prosim tie odvazne, vyvalte sem bradadky a pozreme sa na to. 🔍🔍👓 Prosim ziadne cikule! Tie sa riesia vo vedlajsom prispevku.

evica17
20. sep 2022

Ja si myslím že zverolekár to určil nie podľa bradaviek ale podľa.niecoho iného,že ťa mack už rodila. Veď aj žene sa s určiť podľa tvaru krčka maternice či rodila alebo nie

77daniela77
20. sep 2022

Ak veterinar po operacii povedal ze rodila,tak to nebolo podla bradaviek ale podla nalezu na pohlavnych organoch v brusnej dutine🤔

autor
21. sep 2022

@h2 pretože mačky nemajú prsia ale bradavky a tie by mali mať možno vytahane po pôrode kojeni ako máš ty prsia vytahane ;)

autor
21. sep 2022

Po kojeni

teki1
21. sep 2022

Táto mačka určite nekojila,kupovala deťom Whiskas.

h2
21. sep 2022

Ja nemám vyťahané prsia. 😉