Ako vyrobiť hrejivé plyšové hračky?

drmouse
17. mar 2014

Ahojte. Mám možno pre niekoho netradičnú otázku, ale v poslednej dobe sa rozmohli plyšové hrejivé hračky do mikrovlnky (viď obrázok). Veľa mamičiek na MK šije hračky, preto by ma zaujímalo, čím naplniť hračku, aby mala podobnú alebo identickú náplň. Všade sa píše, že obsahujú tieto hračky levanduľu a obilie. Keď som sa bližšie zaujímala o BIO náplne tak mi vybehlo, že sa používajú špaldové šupky, pohánkové šupky a kvet levandule. Viem, že je jednoduchšie ísť do obchodu a kúpiť už hotovú hračku, ale som jedna z tých, ktorá rada experimentuje a vymýšľa rôzne blbosti. Chcela by som takúto "hrejivú" hračku vyrobiť pre synovcov. Ďakujem za akúkoľvek radu či nápad. 🙂

stanislavao
17. mar 2014

ceresnove kostky sa tiez pouzivaju na nahrievanie.

darina1952
17. mar 2014

@drmouse ahoj, ja som si kúpila hrejivý vankúšik v DM-ke a ten je naplnený čerešňovými kôstkami. Vyskúšaj ich - čerešne zješ a kôstky pekne pocmúľaj a zbav dužiny, vysuš ich a potom s nimi môžeš zvieratko naplniť. 😉

lyzzy
17. mar 2014

jeeeej moja sovicka 😀 .....pouziva sa tiez proso....a potom ked chces aby vonali tak zrniecka len trosku pokvapkaj nejakym vonnym olejom....nemusi byt levandulovy...hocijaky.
Samozrejme po case sa vona strati ale potom treba pokvapkat zvieratko

milota164
17. mar 2014

sesternica ma taky vankus a plnila ho ryzou

anulienci
23. sep 2014

ahoj žienky 🙂

Má niekto skúsenosti s vankúšmi plnené špaldovými šupkami?