Ahojte kocky, kedze vas je tu vela tak mam otazku .Viac hlav viac rozumu potrebujem urobit okolo 200 malych činiek tak aby ma to vyslo co najlacnejsie co najmenej roboty a aby to bolo zdrave kedze to ide do fitka .Dakujem za napady
@zobacik12 200 činiek do fitka? Snad tyčiniek nie? Lacne, zdrave a najmenej roboty, tak to je vela naročných prvkov v jednom recepte. Ja nakrajam listkove cesto radielkom na pasiky, potriem vajičkom a posypem sezamom, makom..a šup do rury. Ale to asi nebude zdrave 😀 Tento recept na musli tyčinky mi raz poslala kamoška, ja by som to nejedla lebo toto fakt nemusím...ale možno ťa inšpiruje.http://dobruchut.azet.sk/recept/9872/ovocne-musli-tycinky/
@sardinka335 musi to byt nejaka pochutka v tvare cinky uz neviem opravit diskusiu
@zobacik12 urob si hmotu - na to najdeš na gugli mrte receptov - musli, kokos, orechy, hrozienka...proste čo tam chceš a čo ti dovoluju financie a tvaruj do podoby srdca - ved vykrajovačku na medovniky v tvare srdca ma doma snad kazdy...
aj ja prosim o radu...
nepoznate nejaku maminku, pani, ktora si chce privyrobit upratovanim v domacnosti? raz, dvakrat v tyzdni, spolu tak 6-8 hodin. na vsetkom sa da dohodnut. byt je v Karlovej Vsi.
dakujem za spravicky!
Ika 🙂
@zobacik12 ahoj,vies ta klasika banan medzi dvoma piskotami v cokolade!?? Kupis spajdle,aby si to mala dlhsie,ako klasicke sparatka 🙂 napichnes z jednej aj druhej strany bananik plus piskotka,namicis z jednej aj druhej strany na spajdlu,ale tie spajdle zlom na polky 🙂 podla mna he to take chutne a origi 🙂 🙂
@zobacik12 VEd najlacnejsie 0.5kg cinky stoja asi 2.50. Uz lacnejsie, nez Cinania to nevyrobis. Leda ze by si ako cinky pouzila pollitrove petflase s mineralkou, ale ak to chces do fitka, tak to bude vyzerat divne.