Ako vyrobím 200 malých činiek?

zobacik12
11. feb 2016

Ahojte kocky, kedze vas je tu vela tak mam otazku .Viac hlav viac rozumu potrebujem urobit okolo 200 malych činiek tak aby ma to vyslo co najlacnejsie co najmenej roboty a aby to bolo zdrave kedze to ide do fitka .Dakujem za napady

bosoriak
11. feb 2016

@zobacik12 VEd najlacnejsie 0.5kg cinky stoja asi 2.50. Uz lacnejsie, nez Cinania to nevyrobis. Leda ze by si ako cinky pouzila pollitrove petflase s mineralkou, ale ak to chces do fitka, tak to bude vyzerat divne.

sardinka335
11. feb 2016

@zobacik12 200 činiek do fitka? Snad tyčiniek nie? Lacne, zdrave a najmenej roboty, tak to je vela naročných prvkov v jednom recepte. Ja nakrajam listkove cesto radielkom na pasiky, potriem vajičkom a posypem sezamom, makom..a šup do rury. Ale to asi nebude zdrave 😀 Tento recept na musli tyčinky mi raz poslala kamoška, ja by som to nejedla lebo toto fakt nemusím...ale možno ťa inšpiruje.http://dobruchut.azet.sk/recept/9872/ovocne-musli-tycinky/

zobacik12
autor
11. feb 2016

@bosoriak och a to zakladne som nenapisala ze to ma byt na valentina ako pochutka 🙂 🙂 🙂

zobacik12
autor
11. feb 2016

@sardinka335 musi to byt nejaka pochutka v tvare cinky uz neviem opravit diskusiu

dominika6
11. feb 2016

@zobacik12
zmiešaj musli,orechy,hrozienka s medom a urob pevnú hmotu a tvaruj činky,či tyčinky či čo treba

sardinka335
11. feb 2016

@zobacik12 urob si hmotu - na to najdeš na gugli mrte receptov - musli, kokos, orechy, hrozienka...proste čo tam chceš a čo ti dovoluju financie a tvaruj do podoby srdca - ved vykrajovačku na medovniky v tvare srdca ma doma snad kazdy...

ikaaa
11. feb 2016

aj ja prosim o radu...
nepoznate nejaku maminku, pani, ktora si chce privyrobit upratovanim v domacnosti? raz, dvakrat v tyzdni, spolu tak 6-8 hodin. na vsetkom sa da dohodnut. byt je v Karlovej Vsi.
dakujem za spravicky!
Ika 🙂

domca32
11. feb 2016

@zobacik12 ahoj,vies ta klasika banan medzi dvoma piskotami v cokolade!?? Kupis spajdle,aby si to mala dlhsie,ako klasicke sparatka 🙂 napichnes z jednej aj druhej strany bananik plus piskotka,namicis z jednej aj druhej strany na spajdlu,ale tie spajdle zlom na polky 🙂 podla mna he to take chutne a origi 🙂 🙂