Ahojte bývame v klasickom 3 izbovom panelákovom byte. Ako máte riešenu skriňu v spálni? Posteľ meria 210cm a priestor je 280cm. Čo vychádza 70cm na prechod. Chceli by sme vstavanú skriňu. No pri hĺbke 50 CM ostane medzi skriňou a posteľou 20cm. Nieje to strašne málo?
@zuzka609 20cm je straaaasne malinko. A druhy rozmer spalne je aky? Na bok od postele sa neda dat skrina?
@zuzka609 skrina nemusi byt oproti posteli, moze byt na druhej strane, len je otazka, ci tam nie je okno/dvere a ci by tam vobec vosla.
Zvazila by som postel.. my preto mame taku, kde ram je v podstate len doska a postel je 160.. keby mate aj 180, to je hned plus 20-25cm..
Ešte jedna vec, hlbka skrine je aj s dvierkami ci bez? Lebo aj tie zaberu miesto.. respektíve ich posuvny systém (asi ten chcete)
Ale teraz rozmýšľam, ze tych 200 asi myslis dĺžku.. inde sa neda dať? Alebo otocit postel..
29cm je nic, to neprejdes
Tak toto su ozaj otazky na modreho koňa 😂😂😂 neukamenujte ma, no to hadam dospelemu cloveku dojde, ze ked nedas nakres tak ti nikto nevie poradit+ 20cm si nevies predstavit sama? To ozaj keby sa pytalo dieťa. Uff
@zuzka609 postel by som vystredila pod okno na boky sa ti nezmesia nocne stoliky tak len nejake 30cm policky by som dala miesto stolikov: https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/604...
Skrinu by som dala na tu stenu 114cm
Čelo postele na tú dlhú stenu a na tú stenu vstavanú skriňu zostavu, takú čo pôjde aj ponad dvere aj za dvere. Budeš mať aj priestor okolo okna aj okolo postele v pohode prejdes cez tých 75 CM, ktoré ti ostanú.
Tu vstavanú skriňu na tú stenu kde sú dvere...
@zuzka609 je.. prečo posteľ 210cm?? Zobrať 10 cm z postele a 10 zo skrine.. da sa to??