Ako vyriešim exekúciu?

jan2107
9. jún 2017

Dnes som bol na úrade práce a pýtal som sa pani úradníčky ako sa dajú riešiť exekúcie , že sa to vybaviť v Bratislave .To akože máš cestovať do BA ,prečo to nemá každé mesto .Prečo to není v každom okresnom meste .Prečo sa to neda vybaviť ,v každom meste ,v každom meste by mala byť nejaká pobočka , kancelária.
Prečo je to všetko také komplikované.Ja uz ničomu nechapem.

maminuska
9. jún 2017

@jan2107 no zrejme preto že si bol na urade práce kde sa exekúcie nevybavujú .

lenicka6697
9. jún 2017

@jan2107 smer exekutorsky urad, v kazdom meste by mal byt minimalne 1 exekutorsky urad, exekutor

draik
9. jún 2017

Predovšetkým ťažko pochopiť, čo ste tým príspevkom vlastne mysleli, a preto je každá konkrétnejšia rada nemožná.

evittam
9. jún 2017

@jan2107 Co ma UPSVaR spolocne s niekoho exekuciou?!

lenicka6697
9. jún 2017

@evittam to neviem ani ja. Jedine ze by to exekuciu podal Urad prace na dotycnu osobu, inak neviem

dajna8
9. jún 2017

Nemám pocit, že by úrad práce mohol niečo urobiť s tvojimi exekúciami. Toto by som riešila priamo s exekútorom, respektíve s firmou, ktorá ma starosti vymáhanie peňazí od teba. To sú jediní ľudia, s ktorými sa to bude dať nejako vybaviť. Ale vždy sa dá nejako dohodnúť, aspoň na splátkach alebo čo ale hlavne treba ísť na správne miesto.

katarinamarkova
9. jún 2017

@jan2107 exekúcie riešiš s exekútorom. čo s tým má úrad práce?
aj mlieko chodíš kupovať do železiarstva?

chiara189
9. jún 2017

Tak toto je uz moooc....

meryika
10. jún 2017

@jan2107 kto vám poslal tu exekúciu?

mamamima
15. aug 2017

Na Upsvar su opravnení a povinni ak sa ich spytate poskytnut info o osobnom bankrote...zrejme to bolo myslene príspevkom...