Dnes som bol na úrade práce a pýtal som sa pani úradníčky ako sa dajú riešiť exekúcie , že sa to vybaviť v Bratislave .To akože máš cestovať do BA ,prečo to nemá každé mesto .Prečo to není v každom okresnom meste .Prečo sa to neda vybaviť ,v každom meste ,v každom meste by mala byť nejaká pobočka , kancelária.
Prečo je to všetko také komplikované.Ja uz ničomu nechapem.
@jan2107 smer exekutorsky urad, v kazdom meste by mal byt minimalne 1 exekutorsky urad, exekutor
Predovšetkým ťažko pochopiť, čo ste tým príspevkom vlastne mysleli, a preto je každá konkrétnejšia rada nemožná.
@evittam to neviem ani ja. Jedine ze by to exekuciu podal Urad prace na dotycnu osobu, inak neviem
Nemám pocit, že by úrad práce mohol niečo urobiť s tvojimi exekúciami. Toto by som riešila priamo s exekútorom, respektíve s firmou, ktorá ma starosti vymáhanie peňazí od teba. To sú jediní ľudia, s ktorými sa to bude dať nejako vybaviť. Ale vždy sa dá nejako dohodnúť, aspoň na splátkach alebo čo ale hlavne treba ísť na správne miesto.
@jan2107 exekúcie riešiš s exekútorom. čo s tým má úrad práce?
aj mlieko chodíš kupovať do železiarstva?
Tak toto je uz moooc....
Na Upsvar su opravnení a povinni ak sa ich spytate poskytnut info o osobnom bankrote...zrejme to bolo myslene príspevkom...
@jan2107 no zrejme preto že si bol na urade práce kde sa exekúcie nevybavujú .