Ahojte maminy, prosím vás má s tým niektorá skúsenosti? Veľmi sa mi to zapáčilo, chcela by som ich začať vyrábať, poprípade aj sviečky, no neviem ako, tak či poradíte nejaké osvedčené postupy, stránky s overenými produktami, kde by som si nakupila vecičky na výrobu? Ďakujem 🙂 😉
@caoli presne ako pises. Aj to nase Mydlove laboratórium ma tieto prisady, glycerin, farbu, vonave prisady, formicky.........je to fakt super jednoduche a výsledok je uzasny......normalne sa to paci aj mne, napriek tomu, ze darcek dostala dcerka 😉 urcite si kupime aj dalsie prisady a budeme si robit pre potesenie viac domácich mydielok....
@minkado nasa starsia dcerka, 8 r. dostala na Vianoce taku kreativnu krabicu - vola sa to Mydlove laboratorium, kupila som to v Draciku. Pre zaciatocnika je to uplne super, vyroba glycerinovych mydielok........mame z toho radost vsetci a je to super jednoduche 😀 . Myslim, ze ked sa jej to minie, tak musim kupit niekde na internete cosi vacsie, ale aby to bol taky isty system na vyrobu mydielok, velmi sa jej to paci, ona je taka kreativna a tak stale nieco vyra......mozno by si teda mohla skusit toto, co sa ti to bude pacit, ozaj len ako zaciatok, ale ozaj su tie mydielka krasne a vonavucke....