Potrebujem radu ako podpichnut chalana k ziarlivosti,ktoremu sa pacim,ale nekona z pohodlnosti.Ani ked ma moznost.Ma strach zo vztahu.
Chcela by som ho len nejak lahko vyprovokovat.Uz raz ked ma videl s jednym chalanom ziarlil,asi si myslel,ze sme spolu a zacal byt ku mne trochu taky.Co by ste radili,aby ho to zase neodradilo.Aj on ma uz provokoval s jednou babou.
Co si myslis?
😀 😀 😀 😀 😀 a este raz 😀 😀 😀 😀
Vsak kukni dajaku mexicko-argentinsku telenovelu a tam uz recept najdes, nic sa neboj dievka, na ocot nezostanes ;)))
Takze nic neporadite?
@najka89 nie,asi mame trochu ine priority ako ty.
@najka89 vyvolat ziarlivost nie je dobra cesta, moze sa to otocit proti tebe. a aj ked je to dost davno, co som naposledy randila 😀, toto vzdy fungovalo: velmi nedavaj najavo, ze ti na tom nejako extra zalezi, a "zahraj" nedostupnu, tajomnu..neodpovedaj hned na kazdu spravu, nezdvihni telefon, alebo sa s velavravnym usmevom rozluc, ze "musim uz ist, nieco mam". inak pohodlny chlap je jedna z najvacsich katastrof-chalan ma balit teba, ak ta chce, nie naopak 😉. snad to klapne 😅
Toto je otazka na Pokec a nie na mamickovske forum 🙂
dievcata ved aj my sme boli mlade a zalubene aj ked si myslym ze tvoja mama by ti poradila najlepsie skus sa opytat jej ver mi bude stastna ze jej dvoverujes a utuzis vztah medzi vami nikto ti tak neporadi uprimne a zo srdca ako tvoja mama nie cudzie zeny
tu si z teba budu aj tak len utahovat toto forum je pre mamicky 😉
och kde sú tie časy ked som riešila takéto problémy 😎