Dievčatá, poraďte! Manžel si kúpil rifle u "číňana" , tmavé khaki zelené, a ja nie a nie z nich vyprať ten smrad farby. Už som ich prala aspoň 10 krát, žehlila, nechala vonku na slnku vysušiť..... nič nepomáha. Nemôžem ich prať s ničím iným, lebo všetko ostane také smradľavé... V sobotu som sa naštvala, namočila ich asi na 2 hodiny do pracieho prášku a potom na 5 hodín do aviváže ( prišla nám návšteva, zabudla som na ne 🙂 ). Potom vyprala a nechala dva dni na slnku. A nič.... no možno troška sa to zmiernilo, ale aj tak je to hnus. Rifle sú inak super....
Nemáte nejaký zaručený recept, ako na to?
skus namocit na noc do octovej vody a nechat dlhsie postat....ale cinsky smrad sa nevyperie asi nikdy 😀
Nevyperies, nakolko smrdia tie sra.ky, z ktorych to je vyrobene☹
manzel zjavne "usetril" vyhodnou cinskou kupou 😢 . Nevyperies, neodsmradis. Minule som nasla na povale 10 rocne topanky z trhu, z cias ked sme este boli nuteni nakupovat tam. A vies co? Tie s prepacenim k.rvy smrdia stale, aj po tolkych rokoch!
@henulienka Toho smradu sa nezbavíš. Vyhodiť. 😝 😝 Mám to odskúšané, nič nefunguje. Ale možno baby niečo poradia.