Napisala som hodnotenie, kt. chcem zmenit...prip. vymazat...neviem ako...poradte
prepísať asi nejde, musíš ho vymazať a potom prípadne znovu napísať- už upravené😉
a kde je to hodnotenie
@mija11121 @janetta20 hodnotenie sa dava, az ked nieco kupis/predas a najdes ho vo svojom bazariku..ak chces niekomu dat hodnotenie, tak ho najdes pod inzeratom, na ktory si odpovedala..hodnotenie môzes pridat..ak ho vsak pre nieco chces zmenit / zmazat, staci prejst kurzorom po uz pridanom hodnoteni a tam sa ti ukaze moznost zmaz hodnotenie..
ahojte mamini nehnevajteze sem vam pisem ale prosim vas poradte mi,, ☹ ☹ jedna mamina pod menom ,,dindala,,u mna si rezervovala pred mesiacom skolsku tasku,,ale vzdy si vimislala ze mam pockat tak ja som jej cakala ze ona mi posle sekom na ucet ale doteraz nic som nedostala tak som jej musela napisat zle hodnotenie a este ona mi dala hodnotenie ,,aby som jej poslala naspet peniaze ,,co stym mam robit????prosim poradtemi 🙂 🙂 🙂
normálne pôjdeš na profil dotyčnej, na hodnotenia a na konci hodnotenia máš zmazať....ale či ide aj prepísať , neviem....