Zdravím, už ma našťastie prestalí trápiť tie dni, mesiace a podobné veci, čo som tu nedávno postoval. No teraz ma trápi ďalšia vec... Viem, že podaktorým Vám to príde vtipné, ale ja si srandu nerobím a fakt ma to ničí keď na to neviem nájsť odpoveď.
Ak je teraz presne 10:50 alebo 10:45
a prišli ste niekam niekedy v čase medzi 9:00 - 9:59 (mohlo to byť aj 9:00 ale kľudne aj 9:30 no neviete kedy presne o 9 ste prišli) a neviete kedy ste presne prišli, tak poviete, že ste prišli pred 1 hodinou alebo pred 2 hodinami?
Alebo aký systém používate na určovanie času, keď hovoríte pred 1, 2ma hodinami? Ja som donedávna používal taký, že keď to nie je minimálne 2 hodiny čiže aj kebyže to je kľudne 100minút alebo 115minút stále by som povedal, že sa to stalo pred hodinou. No viacerí ľudia mi tvrdia, že oni by to zaokrúhlili a povedali, že sa to stalo pred 2ma hodinami..
Tak ako to je? Ako si myslíte, že sa to bežne používa? Prosím poradte, moc si to vážim.
Ďakujem za rady.
@pizdec
Ked ides do krcmy a prides rano o 3:40
s 3 promilami v krvi
2 kamaratmi
1 sexi kamaratkou
Povies zene stojacej vo dverach s valkom v ruke:
1) prisiel som podla dohody o pol noci a 220 minut
2) prisiel som podla dohody so slubenymi kamaratmi co mali prist na kavu
3) prisiel som podla dohody s kolegy ou doriesit pracovne zalezitosti
Teší ma, že už nie si utrápený z dní a mesiacov. Chce to čas a presane ťa trápiť i určovanie času. Vydržať! 🙂