Ako vyčistiť škvrny od mrkvy?

veronikapohly
21. feb 2012

chcela by som sa opytat kto mi pomoze vycistit skvrny od mrkvy. Dakujem

stanuska84
22. feb 2012

@veronikapohly ahoj nam pomohlo no ale hlavne cez leto dat tu vec na slnko krasne to vytiahlo

veronikapohly
autor
22. feb 2012

dakujem za radu ale ja by som to potrebovala teraz kedze slnko velmi nie je.

kvojtanikova
22. feb 2012

@veronikapohly skus take zlcove mydlo z DM drogerie ak u Vas taku mate, a tam predavaju aj odstranovace flakov konkretne na rozne skvrny (atrament, mastnota, ovocie...) mozno tam budu mat aj na mrkvu. A do buducna mozno taka rada -na krmenie mrkvou a inymi farbiacimi vecami dietatku obliect biele oblecenie ktore sa potom moze aj vyvarit (prat na 90C) potom staci Vanish alebo take daco a skvrna istotne zmizne.

lenaprof
16. máj 2019

Mne celkovo na skvrny od mliecnych grciek a hovienok pomaha Savo kuchyne. Namocit tricko do vody, vlhke postriekat a nechat posobit. Potom kefkou presuchnut, znovu postriekat. A dat prat. Pomaha aj zlcove mydlo, mozte skombinovat. Nevytiahne to farbu, nemusite sa obavat. A konkretne mrkvovu stavu som posypala Sanytol odstranovac skvrn a vsetko zmizlo este namocene v kybliku.

evita168
16. máj 2019

Ja som veeelmi dlho hlada nieco ucinne na skvrny po prikrmoch a od pupavy a travy a po vyskusani vsetkeho som nasla este zazrak u nas v malej jednote maly sacok s praskom na skvrny vola sa to JASO a robim to tam ze my mame velku vanu a nam polozim flakate body osprchujem teplou vodou a nasypem priamo na flak to jaso a necham do rana takto vo vani a rano do dam vsetko do pracky a vyperem beznym detsky gelom bupi na pranie na 40tke (mam 2h program nato) a vyberem krasne ciste vsetko aj starsie flaky mi vypralo takze ja mam zasobu doma toho kedze teraz zacinam malickeho prikrmovat tak uz aj odflakujem kazdy vecer veci 😀 je to super vazne vyskusaj to nic ine mi neodstranilo skvrny ani drahe pripravky a toto stoji len 90centov a vazne pecka

evita168
16. máj 2019

Takto vyzera