chcela by som sa opytat kto mi pomoze vycistit skvrny od mrkvy. Dakujem
dakujem za radu ale ja by som to potrebovala teraz kedze slnko velmi nie je.
@veronikapohly skus take zlcove mydlo z DM drogerie ak u Vas taku mate, a tam predavaju aj odstranovace flakov konkretne na rozne skvrny (atrament, mastnota, ovocie...) mozno tam budu mat aj na mrkvu. A do buducna mozno taka rada -na krmenie mrkvou a inymi farbiacimi vecami dietatku obliect biele oblecenie ktore sa potom moze aj vyvarit (prat na 90C) potom staci Vanish alebo take daco a skvrna istotne zmizne.
Mne celkovo na skvrny od mliecnych grciek a hovienok pomaha Savo kuchyne. Namocit tricko do vody, vlhke postriekat a nechat posobit. Potom kefkou presuchnut, znovu postriekat. A dat prat. Pomaha aj zlcove mydlo, mozte skombinovat. Nevytiahne to farbu, nemusite sa obavat. A konkretne mrkvovu stavu som posypala Sanytol odstranovac skvrn a vsetko zmizlo este namocene v kybliku.
Ja som veeelmi dlho hlada nieco ucinne na skvrny po prikrmoch a od pupavy a travy a po vyskusani vsetkeho som nasla este zazrak u nas v malej jednote maly sacok s praskom na skvrny vola sa to JASO a robim to tam ze my mame velku vanu a nam polozim flakate body osprchujem teplou vodou a nasypem priamo na flak to jaso a necham do rana takto vo vani a rano do dam vsetko do pracky a vyperem beznym detsky gelom bupi na pranie na 40tke (mam 2h program nato) a vyberem krasne ciste vsetko aj starsie flaky mi vypralo takze ja mam zasobu doma toho kedze teraz zacinam malickeho prikrmovat tak uz aj odflakujem kazdy vecer veci 😀 je to super vazne vyskusaj to nic ine mi neodstranilo skvrny ani drahe pripravky a toto stoji len 90centov a vazne pecka
@veronikapohly ahoj nam pomohlo no ale hlavne cez leto dat tu vec na slnko krasne to vytiahlo