Ako vyčistiť precikaný matrac?

medvedik21
24. jan 2011

zaujimalo by ma ako riesite problem ze sa dieta precika na madrac..pocula som ze sa dava aj igelit pod navlecku,akurát neviem čo to moze robit,ci to nie je zle...a ako ho vycistit ked ho precika..takto ho mozem menit aj kazde 3 mesiace 😠

evinkal
24. jan 2011

Ahoj,no my sme pri chlapcovi dávali igelit a nato deku,alebo plachtu.pri dcérke sme zatiaľ bez igelitu,keďže ešte nosí plienočky,ale keď ju budeme učiť bez plienok,tak ten igelit určite.používame klasický ale dá sa aj v detských obchodoch kúpiť aj igelit na postieľku.Ono to dieťatku neškodí,to sa neboj,jen keď sa odkope,tak šuští😀

bubelko
24. jan 2011

@medvedik ja som kupila pod plachtu este jednu nepremokavu podlozku - zhora je latkova, ale zdola pogumovana. tak skus nieco take, ak nechces igelit 😉

ivett1
24. jan 2011

ahoj...my sa prave snazime nasho suhajka oducit od plienky na noc (cez den je uz bez plienok) a pouzivam podlozku do postielky (kupila som ju v zdravot. potrebach, ale maju ju aj v drogerii...), je z makkeho PVC, takze nam ani nesusti a davame na nu uz len plachtu...je to super vec, lebo ked sa mi syncek pocikal v postielke, vymenila som len plachtu a "podlozku" som len umyla a utrela do sucha 😉
"precikat klasicky matrac" sa mojim anjelikom tiez par krat podarilo a neostavalo mi nic ine, len pracne vycistit a vysutit (aj tak boli sem tam fliaciky)...detsky matrac, ktory mal odnimatelny potah, sme mali v klasickej detskej postielke a tam problem nebol...ak sa "nehoda" prihodila, tak som dala dolu potah a oprala podla pokynov na udrzbu 🙂

macca5
24. jan 2011

ahoj,aj ja som najskôr používala igelit a deku,no neskôr som kúpila nepremokavú plachtu.Je to napínacia plachta-z vrchu bavlna a zospodu folia.Som s tým spokojná. 😉