Ako vyčistiť dlažbu

16. dec 2021

Čím vyčistiť zažratú špinu na špárovke medzi dlažbou?Pred nami sa to nečistilo aj pár rokov,podlaha sa tu asi vôbec neumývala.Je to dosť kus,asi 30m².Každú drážku zubnou kefkou?Nesmejte sa,fakt si s tým neviem poradiť

grace55
16. dec 2021

Sóda BB, ryžak alebo mala kefka, nechať pôsobiť.

erikaa09
16. dec 2021

Ja mam prostriedok na špary .nastriekam necham chvilku a cistim s kefou takou malou

saeedi
16. dec 2021

Tekuty prašok a toto je moj objav roka kefa na vrtačku 😄 ako vidieť mam bielu dlažbu v kupelni, ktoru treba pravidelne čistiť a tato metoda je zatial naj čo som vyskušala

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vorkola
16. dec 2021

Mne pomohol cisty ocot,nstriekat do skary,nechat postat a otriet handrou,vetrala som asi hodinu,lebo ocot drazdi dychacie organy

weggie
16. dec 2021

Da sa napriklad aj Obnovovač škár Mapei Fuga Fresca. Su aj rozne ine "obnovovace"
Nefunguje na epoxidove, ale epoxidove sa nespinia, pokial su dobre realizovane.

weggie
16. dec 2021

Sleduj, vyzera to menej pracne ako fixinela.

https://www.youtube.com/watch?v=tHz9f7X1xsI
katie253
16. dec 2021

Požičajte si parný stroj kercher, krásne s kefkou vyčistíte

bucko555
16. dec 2021

Ja toto presne poznám mám bielu sparvoku a stále špinavé....pekne vezmem zubnú kefku, fixinelu a idem ...cca 25 M2 mi trvá tie 3-4 hodiny ale výsledok stojí za to

autor
17. dec 2021

@saeedi krásne 😂 ale super nápad, dik

autor
17. dec 2021

Chcela som sa prave vyhnut tej kefke, ze nadrem sa ako kôň, no asi to inak nepojde. Vďaka všetkým

katie253
17. dec 2021

Práveže keď to budete mať naparené, tak tou kefkou vám to pôjde ľahko dole. To je nadstavec tá kefka