Ako vyčistiť angín?

lenocka6
2. jún 2009

Ahojte kočky,

potrebovala by som radu. Malý sa nám pokakal do perovej periny, snažili sme sa to ako tak vyčistiť, ale stále to cítiť. Čo s tým. Mám sa to pokúsiť oprať, ale čítala som, že to nie je vhodné. Alebo mám dať proste vyčistiť perie a ušiť novú perinu.
Ďakujem za rady Lenka

nevesta
2. jún 2009

Lenocka, existuju cistiarne na perie... daj to tam a oni ti perie vyberu, vycistia, vratia spat a zasiju 😉

nevesta
2. jún 2009

Daj si do googlu cisstenie peria Trnava a hladaj, mate tam toho dost 😉

lenocka6
autor
2. jún 2009

Perie dam asi vycistit, ale co s tym anginom, neda sa to este nejako pouzit, keby som ho oprala? Musi sa dat novy?

tictac
3. jún 2009

staci dat do cistirny nebo oprat doma, jestli es to vleze do pracky. Hlavne se to musi nehat poradne prosusit, nejlepe v susicce.

nevesta
3. jún 2009

Co je angin? 😕

lenocka6
autor
3. jún 2009

angin je to, v com je to perie napchate, vrchna cast tej periny. Zjednodusene povedane, latka, z ktorej je usity ten paplon.

lenocka6
autor
3. jún 2009

Ahojte, nestane sa s tym anginom nic, ked ho normalne operiem v pracke? Nezrazi sa, nestvrdne a podobne? Na akej teplote to treba prat. Zatial som ten paplon vyhodila na balkon a tam sa vetra uz dva dni. Muz mi povedal, ze si mysli, ze sa to tam vyvetra. Zda sa mi, ze to menej pachne, ale aj tak. Co ked to dam do obliecky a v tom teple to zase zacne smrdiet. Lenka

janka443
3. okt 2013

ahojte kde sa da kupit angin samostatne bez peria v Bratislave