Dcéra včera pomaľovala nejakou "super" fixkou tvár bábike Baby Born a aj ďalším trom bábikám - namaľovala im fúzy, lebo na MDD im v jasliach tiež maľovali tvár, tak aj ona chcela, a ja som si to neskoro všimla. Už som skúšala technický benzín, odlakovač, cif, savo, drží to tam ako... ☹ Neviete mi poradiť čím by to ešte mohlo ísť dolu? ďakujem.
pomalovat fixkou vhodnejsej farby a celu tvar 😅 ..inak tazko ☹
Je to vsiaknute do tej babiky. Z tej "gumy" to uz nedas dole. My mame tiez Cou chou (2ks) popisane perom. A tiez som skusala vselico. Asi naozaj uz iba spravit z nej "cernosku" 🙂 My sme to nechali tak, nie je to moc popisane, ale tiez ma to nahnevalo, ale co uz. Su to hracky (sice drahe), ale treba s tym akosi dopredu ratat....
no myslim, ze si vyskusala asi fakt vsetko..pokial to malej nevadi tak neries, ved su to jej hracky 🙂
tak este vyskusaj domaci alkohol, vodu po holeni / das na vatovy tampon a tak cisti/, alebo nastriekaj lak na vlasy, nechaj pôsobit a potom vycisti..ak nepomôze ani to, tak sa skratka zmier s tym, ze mate jedinecnu , majitelom podpisanu babiku 😉..ked ju uz nebude bavit, odloz ju a ked bude starsia,vyberies.. aspon budete mat na co spominat , aka bola ako krpec kreativna 😀
Lieh???