Ako vybrať veľkosť dojčenskej podprsenky?

pivonka01
7. apr 2020

Ahojte Mamicky,

Kedze je situacia aka je a ja neviem vyberat podsprsenku inak ako skusanim, chcela by som vas poprosit o radu ohladom velkosti dojcenskej podprsenky. Nechce sa mi totiz vracat, resp. vymienat do nekonecna podsprsenky, kym nenatrafim na tu svoju, kedze chcem obmedzit akykolvek kontakt s kuriermi, ci postou.
Aby som bola konkretna, kedze kazda znacka ma trosku ine strihy - pred tehotenstvom som nosila intimissimi 75C (balkonove), ktore v podstate este aj teraz (som 30tt) obleciem - nie je to optimalne a su uz dost tesne, ale obleciem ich.

Z akych povodnych velkosti na ake dojcenske ste presli vy? (Pripadne aj so spomenutim znacky ak sa vam da)

Chapem, ze aj priberanie spravi svoje a je to velmi individualne, ale velmi mi tym pomozete a uz som z toho zufala. Ak to pomoze, tak som zatial pribrala 4.5kg, co sa vsak samozrejme do porodu moze zmenit.

Dakujem krasne za kazdu radu.

kiki68
7. apr 2020

@pivonka01 tak ja som dnes videla velmi fajn podprsenku na kojenie, sportovy typ a vyzerala fakt dobre. Objednam ju. Bola tak spravena, ze sj ked sa total naleju prsa bude pohodlna. Ja zo 75d som prestat za mesiac a pol na 75F , tak to zatial do 28tt ostalo.

heidy222
7. apr 2020

@pivonka01 ja som si hlavne pocas prvych tyzdnov nevedela vynachvalit elasticke, typ ako sportove podprsenky, prso sa z nich lahko vytiahne aj bez toho specialneho dojcenskeho zapinania. Su vo velkosti S, M, L, lahko sa prisposobia, pretoze Po porode sa vekost prs velmi meni, pred porodom je to velmi tazke odhadnut. V Nemecku ich mavaju aj v drogeriach, na Slovensku mozno v DM? Este som dost vyzila na spanie pod pyzamo bavlnene topy s gumickou Pod prsami, co mierne drzia ale netlacia.

chrissie_kf
7. apr 2020

@pivonka01 ja som Si kupila o 2 cisla vacsie ako soM mala normalne - a bolo to ok- objednavala som naslepo. Zvolila som taky elastickejsi strih .,bola to znacka baby ono - ja som bola max spokojna a vydrzali 2 deti (Dokopy 3 roky kojenia) a tusim som si to odlozila ak by som este chcela tretie., v brendone som si potom dokupila aj take krajsie ale tieto som preferovala doma a na noc 🙂

xjakubikovak
8. apr 2020

ja som tusim mala 75b a teraz 80c ale neni som si na 100%, mne sa prsia dost zvacsili pocas tehotenstva cize ja som uz som v tvojom tt mala kupene kojenecke podprsenky a nosim ich doteraz 🙂