Ahojte chcem sa spytat chcela by som mojmu synovi kupit ovy mobil pretoze na starom nemize fotit a teraz to na to online vyucovanie potrebuje. Nepoznate nejaky celkom lacny staci ak bude mat fotoaparat nejaku pamät a volanie samozrejme ake aby aj nieco vydrzal.
@babovka2321 no tak do 100€teraz zrovna na rozdavanie nemam
skus iphone z bazara, ved nemusi byt hned novy.. da sa najst aj pod 100€ a jablka su kvalitne. ja s xiaomi nemam dobre skusenosti.
Skús pozrieť tu https://www.mobilonline.sk/kategoria/pouzite-z-... sú to bazarove ceny z výkupu ale je na nich záruka, tiež som odtiaľ nedávno kúpila synovi telefon v pôvodnej cene cez 200€ za 89€, ako nový ani malý škrabanec nemal a so zárukou.
tiež by som šla do použitého Iphone 7 ... Ihone 6s už nie, tam už skončila podpora. Výhoda je, že sú nezničiteľné, jediné, čo sme menili po 4 rokoch je baterka za 20E.
@hettinka a foti dobre? Je vhodny pre12rocneho syna? Ide len o to aby mu tam slo nainstalovat edupage fotit a volat ostatne moze mat aj na pocitaci
@kristina3791 môj má 14 a tiež má iPhone, fotí pekne, aj edupage funguje. Má po mne zdedený 3-ročný.
Ja mam moj prvy iPhone SE už 6 rokov a je ako čisto nový😅
Aj my sme jablkari, starsie posuvame po rodine, akurat baterku potrebuju novu po case, rozbit displej sa da na vsetkom, nasi su s tym spokojni
Iphony mozu byt super, ale teda ked sa autorka pytala na lacne mobily, tak iphone medzi lacne rozhodne nepatri a od ruky by som za 100€ teda iphone ani nekupila (jedine od cloveka, ktoreho poznam), to vzhladom na realnu hodnotu nemoze byt vo velmi dobrom stave 😬 aby tyzden po kupe nebola bez penazi a s nepouzitelnym mobilom
Do IPhone by som už nesla staršieho. Max nejaká osmička . Staršie iPhon zväčša už nemajú aktualizáciu najnovšieho softvéru ani podporu . Viem o čom hovorím . Kupujem iPhone už 10 rokov . Za mna top mobil ale starší ako 3-4 roky by som nekupovala ak chceš aby aj synovi poslúžil nejaké roky . Moji rodičia vždy iPhone po mne zdedili a casom ich museli vymeniť . Mamina ma aktuálne po mne 7 a už aj ten sa kazí. Takze starší model aj keby je za dobru cenu radšej nie . Teraz sa už daju kúpiť lacné a šikovne telefóny a nové 🙂 a ked nemáš nejaké extra požiadavky myslím že aj xiaomi bude vďačný
Mne idu všetky aktualizácie 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️ A to mam SE a vela ludi malo 8-7 a vracali sa k SE lebo je šikovny.. v živote som nič neplatila iba keby chcem hudbu alebo hry alebo zväčšiť pamäť... ale odporúčam pre autorku Huawei.. ten maju okrem mna cela moja family 😁
@kristina3791 aky mas rozpocet? Ale jednoznacne nejaky Xiaomi odporucam.