Ako vybrať mobil?

kristina3791
2. mar 2021

Ahojte chcem sa spytat chcela by som mojmu synovi kupit ovy mobil pretoze na starom nemize fotit a teraz to na to online vyucovanie potrebuje. Nepoznate nejaky celkom lacny staci ak bude mat fotoaparat nejaku pamät a volanie samozrejme ake aby aj nieco vydrzal.

babovka2321
2. mar 2021

@kristina3791 aky mas rozpocet? Ale jednoznacne nejaky Xiaomi odporucam.

kristina3791
autor
2. mar 2021

@babovka2321 no tak do 100€teraz zrovna na rozdavanie nemam

zuzka251
2. mar 2021

skus iphone z bazara, ved nemusi byt hned novy.. da sa najst aj pod 100€ a jablka su kvalitne. ja s xiaomi nemam dobre skusenosti.

jelenka84
2. mar 2021

Skús pozrieť tu https://www.mobilonline.sk/kategoria/pouzite-z-... sú to bazarove ceny z výkupu ale je na nich záruka, tiež som odtiaľ nedávno kúpila synovi telefon v pôvodnej cene cez 200€ za 89€, ako nový ani malý škrabanec nemal a so zárukou.

hettinka
2. mar 2021

tiež by som šla do použitého Iphone 7 ... Ihone 6s už nie, tam už skončila podpora. Výhoda je, že sú nezničiteľné, jediné, čo sme menili po 4 rokoch je baterka za 20E.

kristina3791
autor
2. mar 2021

@hettinka a foti dobre? Je vhodny pre12rocneho syna? Ide len o to aby mu tam slo nainstalovat edupage fotit a volat ostatne moze mat aj na pocitaci

hettinka
2. mar 2021

@kristina3791 môj má 14 a tiež má iPhone, fotí pekne, aj edupage funguje. Má po mne zdedený 3-ročný.

ninusa221
2. mar 2021

Ja mam moj prvy iPhone SE už 6 rokov a je ako čisto nový😅

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hettinka
2. mar 2021

@beata_k nie, prečo?
My mame všetci iPhone a nič neplatíme. Len klasika paušál v Orange

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danieli
2. mar 2021

Aj my sme jablkari, starsie posuvame po rodine, akurat baterku potrebuju novu po case, rozbit displej sa da na vsetkom, nasi su s tym spokojni

hettinka
2. mar 2021

@beata_k platené appky nemám nainštalované. Hudbu pustame z YouTube keď tak.

babovka2321
2. mar 2021

Iphony mozu byt super, ale teda ked sa autorka pytala na lacne mobily, tak iphone medzi lacne rozhodne nepatri a od ruky by som za 100€ teda iphone ani nekupila (jedine od cloveka, ktoreho poznam), to vzhladom na realnu hodnotu nemoze byt vo velmi dobrom stave 😬 aby tyzden po kupe nebola bez penazi a s nepouzitelnym mobilom

kikaaa444
2. mar 2021

Do IPhone by som už nesla staršieho. Max nejaká osmička . Staršie iPhon zväčša už nemajú aktualizáciu najnovšieho softvéru ani podporu . Viem o čom hovorím . Kupujem iPhone už 10 rokov . Za mna top mobil ale starší ako 3-4 roky by som nekupovala ak chceš aby aj synovi poslúžil nejaké roky . Moji rodičia vždy iPhone po mne zdedili a casom ich museli vymeniť . Mamina ma aktuálne po mne 7 a už aj ten sa kazí. Takze starší model aj keby je za dobru cenu radšej nie . Teraz sa už daju kúpiť lacné a šikovne telefóny a nové 🙂 a ked nemáš nejaké extra požiadavky myslím že aj xiaomi bude vďačný

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hettinka
2. mar 2021

@beata_k nie, nič take. Fakt len normálny paušál. Ja mám ISIC paušál za 9€, muž tiež normálny paušál, deti nulový, len čo predvolaju a majú zdieľané dáta. A medzi sebou si volame cez FaceTime zadarmo, aj sms posielame zadarmo.

hettinka
2. mar 2021

@kikaaa444 podporu už nemá 6s, iphone7 ešte áno.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikaaa444
3. mar 2021

@hettinka áno ale ani 7 nemusí mat každú chvíľu keďže iPhone každý rok vydá nové telefóny . Cize sa to posúva každým rokom ta “ životnosť “

hettinka
3. mar 2021

@kikaaa444 my robíme tak, že nový telefón kupujeme sebe a deti zdedila náš 2-3 roky používaný. Aktuálne mám ja najnovší iphone12 mini, manžel 11, deti majú iphone7. Ešte im nejaký čas vydrzi, keď budeme my meniť, dostanú naše.

ninusa221
3. mar 2021

Mne idu všetky aktualizácie 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ A to mam SE a vela ludi malo 8-7 a vracali sa k SE lebo je šikovny.. v živote som nič neplatila iba keby chcem hudbu alebo hry alebo zväčšiť pamäť... ale odporúčam pre autorku Huawei.. ten maju okrem mna cela moja family 😁