Ako vybavím pas 6 mesačnému dieťaťu?

julkaaa1
21. máj 2018

Ahojte ako vybavim pas pol rocnemu dietatu ?? A kolko trva kym ho budem mat ? Dakujem

pribinak
21. máj 2018

Vybavis ho rak, ze pojdes s babatkom na pasove oddelenie, zober rodný list a občiansky
Standartne doba je 30dni, ked si zacvakas tak aj 48 hod

julkaaa1
autor
21. máj 2018

Kolko to stoji do tych 48 ?

03lucka03
21. máj 2018

Normalne tam kde sa pasy robia 🙂 daju ti taku zasteru aby ta nebolo vidno odfotia ..staci rodny list a tvoj obciansky ;)...a zalezi ze kolko toho maju moze byt aj za 2 tyzdne ale teraz asi skor tych 30 dni bude ...bez priplatenia si teda

hettinka
21. máj 2018

@julkaaa1 nie, detský je tusim za 8€. A ak nie si vydatá, pripadne máte rozdielne mena, tak aj súhlas otca dieťaťa treba.

solinkarka
21. máj 2018
babi81
21. máj 2018

@hettinka ano stoji 8€, odo mna suhlas otca nechceli aj ked ma dcera ine priezvisko.potrebujes rodny list, tam ti babo odfotia.moja mala na pase presne 2tyzdne 🙂 pani sa najskor snazila aby mala otvorene oci na foto ale neposarilo sa.tak potom ze ok.

vladimira26
22. máj 2018

Ahojte neviem či to sem patrí ale chcela by som vedieť či niekto z vás cestoval vlakom regiojet a či vám zobrali kočík bez problému?mám športový a vozne vyhradené na kočík nemajú.dakujem.

zuzana203
22. máj 2018

@hettinka nepotrebuje súhlas otca. My nie sme zobratí, dieťa má iné priezvisko ako ja a nepotrebovala som nič okrem rodného listu a kolku. To len pre info.

nickyva
22. máj 2018

@hettinka toez sme nic take nepotrebovalu