Ako vložiť SIM kartu do Nokie?

10. okt 2024

Ahojte asi som totál hlúpa ja mám iPhone ale babke spadol mobil a SIM karta dako spadla a ja ju neviem dať nazad keď zapnem stále že SIM karta sa nenašla , je to Nokia 2210 slide , posielam obrázok ak mi viete prosím poradiť kde ju tam vložiť a hlavne ako 🙈 ja už som skúšala kadejako a stále ju neberie ono by ju malo niekde zasunúť ale kde ? Normálne mi hlavu neberie ak máte rady sem s ními prosim

earlgrey
10. okt 2024

Treba adaptér na SIMKU, keďže máš menšiu SIM a do starých mobilov ide klasická veľká...musela tam mať ten adaptér..hľadaj a ak nie, choď do O2 a tam ti dajú

earlgrey
10. okt 2024

A ak spadla aj SIM musí niekde byť ten adaptér, hľadaj na zemi...nie je možné, aby SIMka išiela bez adaptéra

autor
10. okt 2024

@earlgrey nie ona tam vazne nemala adaptér už som pozerala nikde nič

earlgrey
10. okt 2024

Moja mama má tiež NOKIU a má adapter

autor
10. okt 2024

@earlgrey nemam sajnu ako jej to tam držalo

madeincssr
10. okt 2024

Urcite tam ten adapter treba (ak tam aj nahodou nebol, ale skor bol a pri pade sa kdesi zapatrosil). Stav sa s tym v hocijakom mobil servise, alebo u daneho operatora (a mozno aj hociktoreho) a ked im to vysvetlis, adapter ti daju. V obchodakoch su aj teraz otvoreni.

autor
10. okt 2024

@madeincssr ďakujem už som dala adaptér zo 4 ky pasuje aj ten ďakujem veľmi pekne @earlgrey ďakujem vážne tam nemala adaptér mobil jej spadol predo mnou takže fakt nič nerozumiem ako jej to šlo

earlgrey
10. okt 2024

Tak ale vyriešila si to 😁 šikulka...hlavne, že mobil ide.

autor
10. okt 2024

@earlgrey tak bez teba nie vazne ďakujem mne to ani nenapadlo že daky adaptér 🙈😁

earlgrey
10. okt 2024

@autorka
Za máličko, kebyže moja mama nemá starý mobil, tiež by mi to asi nenapadlo 😉

simca06022011
10. okt 2024

ide tam adapter, ako si uz na to prisla, ale mohol jej ist aj bez toho... niekedy sa to trafi presne na tie kontakty a ide to..:DDD tiez to dcera zapatrosila, pouzivala iny mobil a rozbil sa a docasne to islo do nokie :DD

chrobak7
10. okt 2024

Dá sa tam dať aj bez adaptéra. Len treba položiť SIM kartu presne na tie kontakty v mobile a opatrne zatvoriť ten kryt, ktorý tú kartu pritlačí na tie kontakty a zafixuje ju tam.