Ako vidíte rok 2022 a 2023?

13. aug 2021

Ahojte,

Len ma zaujíma váš názor, teda čo si myslíte ako to bude budúci rok, prípadne ten ďalší. Myslíte, že nás čaká lockdown aj na jedeň budúci rok? A čo ten ďalší?
Mám plány, ktoré sa presne od toho odvíjajú, a teda nie sú to malé plány.
Viem, nikto z nás tu (predpokladám) nie je odborník, no preto sa pýtam, keďže odborníci ešte nevedia a mňa naozaj zaujíma len čisto názor. Ako to vidíte vy, plynúc zo situácie minulého roka a súčastnosti?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lavienocka
13. aug 2021

Nijak, radšej sa nad tým nezamyslam a žijem pre prítomnosť. Minulosť už nezmeníme, budúcnosť je neista, žime dnešný deň. 😉

kiki68
13. aug 2021

Nie velmi dobre, vyzera to nejako divoko cele. Vedci sa predbiehaju v tom, co s covidom bude a nebude. Neviem, ale tento svet bude este 10 rokov dost otraseny z pandemie, aj keby to hned zajtra preslo. Ale je Jasne, ze neprejde. No nic, zijeme zo dna na den, plany mame tak na mesiac, aby clovek nebol sklamany. Ale keby planujem pracu, business, tak by to bolo podstatne riskantnejsie na zvazenie, dp coho vobec ist.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hederamonstera
13. aug 2021

Neviem co bude zajtra, tie roky nijako nevidim...Teda dufam, ze v 2022 porodim, inak ine plany nemam :D

7lenka11
13. aug 2021

Ja si myslím, že budeme už dlhodobo žiť s pocitom, že je tu nejaký vírus a dianie okolo nás sa môže zmeniť zo dňa na deň. Tiež si myslím, že akékoľvek nové ochorenie bude pod veľkým drobnohľadom a budú tu obavy, či to nie je zase nový vírus, iná mutácia Covid a pod. Podľa mňa ešte tak 3-5 rokov budeme cítiť dopad toho, čo sa deje a celkovo takú neistotu, obavy, budeme opatrnejší... A presne, ako píše anita, budú sa na to nabaľovať aj ďalšie veci: klimatická kríza, politická nestabilita atď. Preto je podľa mňa dôležité žiť pre prítomnosť a neriešiť, čo bolo alebo čo bude. Pretože žijeme v strašne hektickom a rýchlo meniacom sa svete...

zuvelyn
13. aug 2021

Vobec to neriesim a je mi to uprimne jedno. Tolko dalsich inych katastrof sa moze este odohrat, ze rychlo ludia zabudnu na nejaky Covid.

iwuanka
13. aug 2021

Na buduci rok 2022 ide moj syn do skolky, snad sa odplienkuje dovtedy. 😉 dcera bude mat 2 roky a snad sa s manzelom dostaneme aspon na jeden hudobny festival. Este kusom nam chyba aby sme si nasetrili na klimu do bytu a na zasklenie balkona, lebo posledne roky je to neznesitelne s holubmi. Ako to bude s koronou sa da celkom dobre predpovedat, sme taky narod aky sme. Bohuzial pravidla sa u nas nedodrziavaju a ockovanie je velke bububu. Inak sa sustredujem na rodinu, moju babku a dedka 70tnikov, uzivame si zivot na dvore a detmi a tak. Zistila som ze krajsie sa zije ak sa tesis z peknych veci a tie zle vytesnujes, no stale davas pozor.

autor
13. aug 2021

Dakujem vsetkym za odpovede 😊 niektori tu spominali pracu a podnikanie... prave toho sa tykaju moje plany a strasne dufam, ze jesen 2023 uz nebudu zatvarat... jasne, kazdy musime zit v pritomnosti, ale mat nejake dlhodobe ciele a plany je podla mna podstatne...