Ako veľmi sa dá veriť Apple Watch?

14. júl 2023

Ahojte
Ako moc sa da veriť Apple hodinkam hlavne deta ohľadom vydaju pri tréningu a aj celkovo cez deň?

sajmonka_1216
14. júl 2023

podľa mňa úplne v pohode.. mám ich a za mňa super..
aj celkom presne meria teplotu, ktorú používam namiesto bazálnej na sledovanie cyklu a vždy ukážu dobre

vava_1994
14. júl 2023

Ja ich vyuzivam pri cviceni, bicyklovani aj v bazene som ich mala milion krát a v pohode vsetko uz ich mam 4 roky stále idú ako majú. Na turistiku sú tiež fajn, ukazujú mi celkovo aj trasu keď sa spatne chcem pozriet. Priatel ma novsie s inými vecami čo sa dajú ale ja to niak nepotrebujem a tie su ešte namakanejšie a tiež je spokojný. Ukazujú mi notifikacie z mobilu keď ho momentálne nemam pri sebe alebo mi to zavadzia.

autor
14. júl 2023

@vava_1994 to viem akože ja ich mám a som spokojná čo sa týka týchto veci, mňa zaujima hlavne že napríklad celkove denne kcal ako moc presne to je, je mi jasne že nie na 100%, ale či aspoň cca sa da rátať s tým, že toľko telo naozaj spalilo

bluemoon24
14. júl 2023

Orientacne se tim ridit da, ale presne to extra neni (ale to nejsou zadne hodinky), k tomu je zapotrebi alespon hrudni pas. Teda na odhad dobre, ale jestli s tim chces kalkulovat pri prijmu kalorii, tak to bych nedelala.