Ahojte .. v poslednej dobe sa v mojom okoli deju hrozne veci . Len počúvam na každého niečo , jedna sa vyspala s jedným .. druhý urobil tamto .. tretí tamto .. všetko sú to veľmi vážne veci , no vraj nie pravdivé . Tieto reči zvaľujú na jedného človeka ktorý si ich údajne vymyslel . Lebo závidí , sam nie je so životom spokojny . Naozaj dokáže byt niekto tak zlý že rozširuje po okoli klamstvá s tým že kľudne môže rozbiť nevinnú rodinu?
hlupákov je žiaľ čím ďalej, tým viac, ale pevnú rodinu, kde je dôvera jedného k druhému, predsa nerozbijú nejaké klebety a klamstvá. Alebo ty by si sa letela rozvádzať len na základe toho, že ti niekto niečo povedal?
Dobre ale môže si na niekoh vymyslieť že podvadza ? Takto povedal na dve rodiny . Vraj to pravda nie je , ani v jednej rodine sa nevera nekonala a vraj sú tp len jeho domnienky a výmysly . Naozaj si niekto môže takéto niečo vymyslieť a uškodiť tým deťom a nevinnej rodine ? Je to strašne .. človek nevie čomu ma verit
@elizabet173 o mna nejde . Ale proste nevieš ako by to ten druhý zobral. Mna by to napr dostalo . By som sa spýtala prečo by mal za potrebu si niečo takéto vymýšľať ? Čo by ten dotyčný z toho akoze mal mat ? A potom ide s mužom tej rodiny na kávičku a tvari sa ako najlepši kamarát
@michaela_murinova chceš ho? 😀
zase táto téma? 🙄 opakuje sa každý týždeň, dokonca už aj s rovnakým názvom (všimni si, že si až číslo 2 😀 už ani nadpis nie je originálny 😀 )
@elizabet173 ale povedzme si otvorene, my, staré páky... že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne 🙂
aj tu su na tejto stranke inteligenti co uz narobime musime to akceptovat ze su takito ludia medzi nami
@viestta
@michaela_murinova napisalo mi 6zien ale vsetky z vychodu tie vzdy vedeli co chcu a nechcu,este ma tu kritizovali dake ale je tu viac ludi aj muzov ktori tu hladali mamicky s malimi detmi tak ako aj ja
@zuzanka.zuzu neviem ja som tu takúto tému ešte nezakladala a ak tu už taká podobná je tak sa to asi naozaj deje 😀
nepíšem, že ty, ale hore v linku je ako-velmi-dokazu-byt-ludia-zli-2
posli do spravy deti su radost do zivota
@michaela_murinova
@panelacikova bez vetra sa síce lístok nepohne, ale vieš čo dokáže ohrdnutá žena? Neuveriteľné veci.
prečo má niekto potrebu takéto niečo šíriť, vie asi len on sám, ty to bohužiaľ nezmeníš.
@michaela_murinova teraz neviem aku otazku si mi tu polozila? ked sa pitas na odpoved
@sylvester01 navyše bez sexu.... tá bude žhavá ako panvica 😀
@michaela_murinova slobodnu som este nepoznal len z detmi
ano objednam si ancu s aliexpres za 500stovek a dhl mi to za tyzden doveze s prahy tu ju uvazem za nohy naplacam po riti vykupem a mam pokoj😇
@panelacikova
@elizabet173 hlupak sa narodil intrigan sa narodil a aj taky ostane aj pojde s tohto sveta prec . to mas ako mi jeme chleba a maso tak takyto ludia robia co robia poznam to aj zvlastnej skusenosti su to patologicky klamary
@michaela_murinova posli kontakt do spravy ne sem
ano vim
Ludia sa len pohorsili za 30rokov a hlupakov je v dnesnej dobe ako hub po majovom dazdi,dneska intriganom hlupakom doba praje