Ako veľmi dokážu byť ľudia zlí?

18. nov 2021

Ahojte .. v poslednej dobe sa v mojom okoli deju hrozne veci . Len počúvam na každého niečo , jedna sa vyspala s jedným .. druhý urobil tamto .. tretí tamto .. všetko sú to veľmi vážne veci , no vraj nie pravdivé . Tieto reči zvaľujú na jedného človeka ktorý si ich údajne vymyslel . Lebo závidí , sam nie je so životom spokojny . Naozaj dokáže byt niekto tak zlý že rozširuje po okoli klamstvá s tým že kľudne môže rozbiť nevinnú rodinu?

sylvester01
18. nov 2021

Ludia sa len pohorsili za 30rokov a hlupakov je v dnesnej dobe ako hub po majovom dazdi,dneska intriganom hlupakom doba praje

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
18. nov 2021

hlupákov je žiaľ čím ďalej, tým viac, ale pevnú rodinu, kde je dôvera jedného k druhému, predsa nerozbijú nejaké klebety a klamstvá. Alebo ty by si sa letela rozvádzať len na základe toho, že ti niekto niečo povedal?

autor
18. nov 2021

Dobre ale môže si na niekoh vymyslieť že podvadza ? Takto povedal na dve rodiny . Vraj to pravda nie je , ani v jednej rodine sa nevera nekonala a vraj sú tp len jeho domnienky a výmysly . Naozaj si niekto môže takéto niečo vymyslieť a uškodiť tým deťom a nevinnej rodine ? Je to strašne .. človek nevie čomu ma verit

autor
18. nov 2021

@elizabet173 o mna nejde . Ale proste nevieš ako by to ten druhý zobral. Mna by to napr dostalo . By som sa spýtala prečo by mal za potrebu si niečo takéto vymýšľať ? Čo by ten dotyčný z toho akoze mal mat ? A potom ide s mužom tej rodiny na kávičku a tvari sa ako najlepši kamarát

panelacikova
18. nov 2021

@michaela_murinova chceš ho? 😀

zuzanka.zuzu
18. nov 2021

zase táto téma? 🙄 opakuje sa každý týždeň, dokonca už aj s rovnakým názvom (všimni si, že si až číslo 2 😀 už ani nadpis nie je originálny 😀 )

panelacikova
18. nov 2021

@elizabet173 ale povedzme si otvorene, my, staré páky... že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sylvester01
18. nov 2021

aj tu su na tejto stranke inteligenti co uz narobime musime to akceptovat ze su takito ludia medzi nami
@viestta

sylvester01
18. nov 2021

@michaela_murinova napisalo mi 6zien ale vsetky z vychodu tie vzdy vedeli co chcu a nechcu,este ma tu kritizovali dake ale je tu viac ludi aj muzov ktori tu hladali mamicky s malimi detmi tak ako aj ja

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. nov 2021

@zuzanka.zuzu neviem ja som tu takúto tému ešte nezakladala a ak tu už taká podobná je tak sa to asi naozaj deje 😀

zuzanka.zuzu
18. nov 2021

nepíšem, že ty, ale hore v linku je ako-velmi-dokazu-byt-ludia-zli-2

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sylvester01
18. nov 2021

posli do spravy deti su radost do zivota
@michaela_murinova

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
18. nov 2021

@panelacikova bez vetra sa síce lístok nepohne, ale vieš čo dokáže ohrdnutá žena? Neuveriteľné veci.

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
18. nov 2021

prečo má niekto potrebu takéto niečo šíriť, vie asi len on sám, ty to bohužiaľ nezmeníš.

sylvester01
18. nov 2021

@michaela_murinova teraz neviem aku otazku si mi tu polozila? ked sa pitas na odpoved

panelacikova
18. nov 2021

@sylvester01 navyše bez sexu.... tá bude žhavá ako panvica 😀

sylvester01
18. nov 2021

@michaela_murinova slobodnu som este nepoznal len z detmi

sylvester01
18. nov 2021

ano objednam si ancu s aliexpres za 500stovek a dhl mi to za tyzden doveze s prahy tu ju uvazem za nohy naplacam po riti vykupem a mam pokoj😇
@panelacikova

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sylvester01
18. nov 2021

@elizabet173 hlupak sa narodil intrigan sa narodil a aj taky ostane aj pojde s tohto sveta prec . to mas ako mi jeme chleba a maso tak takyto ludia robia co robia poznam to aj zvlastnej skusenosti su to patologicky klamary

sylvester01
18. nov 2021

@michaela_murinova posli kontakt do spravy ne sem

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sylvester01
18. nov 2021

ano vim