Ako vaša škola rieši bombové poplachy?

21. nov 2024

Ahojte, mňa zaujímava ako sa vo vašej škole stavajú k týmto poplachom bombovým? Nám dnes volali zo školy po druhej vyučovacej hodine, že si máme prísť po deti lebo sú nahlásené bomby, prišlo to aj na edupage. Avšak! Iba po tie deti čo nechodia do družiny, tie čo chodia budú mať normálne družinu 😃 tak učiť sa nemôžu , ale družina v pohode ? Trošku mi to rozum nepobral.

monika2605
21. nov 2024

U nás jol tiež nahlásený, a všetci museli sa evakuovať do kultúrneho domu a následne simrodicianpo deti prišli aj zo škôlky školy zo vsadial

marci77
21. nov 2024

U nás evakuovali celú školu hneď ako si kompetentní prečítali taký email. Hneď písali aj na edupage, Na 1.stupni si mali prísť deti vyzdvihnúť rodičia na futbalové ihrisko, kde sa všetky triedy evakuovali, 2.stupeň stačilo potvrdiť cez triedneho učiteľa, že dieťa môže ísť samé domov.
Teraz ani neviem.....lebo u nás to bolo takto 5dní po sebe ....a veľa rodičov sa teda ozvalo, že stačilo by dať prehľadať školu a potom môže vyučovanie pokračovať ďalej.....že toľko dovolenky nikto nemá, aby pokrýval ešte aj XY takýchto vyučovacích dní doma s deťmi

koniarova
21. nov 2024

Tak zrejme predpokladajú, že dovtedy školu prezrú.

viera77
21. nov 2024

U nás v Banskej Štiavnici v pondelok celé mesto v ohrození útokov...školy, škôlky, reštaurácie, ....všetko do 13-tej muselo byť vyprázdnené, ľudia radšej mimo ulíc, ideálne zaliesť domov. A samozrejme žiadny mŕtvi a zranení sa opäť nekonali.

autor
21. nov 2024

@koniarova to by dávalo logiku, keby naša škola nenahradila to vyučovanie družinou. Po druhej vyučovacej hodine sa deťom začala družina, učiteľky šli domov a družinárky s deťmi sedeli v triedach 🤦 to už sa mohli normálne učiť tak či tak v tej škole tie decká zostali. Von zo školy ich vyhnali akurát v čase keď prišiel psovod , to bolo tri hodiny po tom ako nám volali , bolia som akurát pre syna 🤷. Tak rozmýšľam, či nezvládli organizáciu alebo aký malo vlastne zmysel to čo urobili.

thirstymonk
21. nov 2024

Neviem, ja by som osobne tie bombove poplachy prestal brať vážne. Aj tak sa nikdy nič nestane.

anesim
21. nov 2024

U nas presli policajti skolu, deti o nicom nevedeli, vyucovanie bolo normalne

mayami
21. nov 2024

@thirstymonk vieš, pár krát zopakujú takýto planý poplach a na xy. krát nebude falošný a škola nepripravená a potom čo? Chcel by si mať dieťa vtedy v škole?

aaadkaaa
21. nov 2024

Mne dnes dieta prislo s tym, ze dnes bola nahlasena bomba a tak sa bude skola zamykat a kazda ucitelka bude .at kluc...tot vsjo. Inak sa ani vyucovanie neskoncilo skor, ani rodicov nikto neinformoval...

bimbambim
21. nov 2024

U nás našťastie ešte ani raz nebola nahlásená bomba na škole.

slavomira236
21. nov 2024

To znovu boli hasene bomby tento tyzden??

autor
21. nov 2024

@slavomira236 nám napísali zo školy tak, že ich polícia informovala o vyhrážkach o ďalšom útoku na všetky školy na Slovensku. Asi to nešlo adresne konkrétnym školám 🤷