ahojte mamulky prosim vas chcem sa spytat ci mi neviete poradit ako by som mohla urobit z fotiek take male videjko? 😕 😅 viete co mam na mysli? take nieco ze v pozadi hraje hudba a striedaju sa fotky.... 🙂
napis andrysek andrejce nebo ona se tady ukaze jeji manza to dela 🙂
ozaj ja nechcem take co sa daju urobit na roznych strankach ale take co si urobim normalne na compe 🙂 v akom programe sa to robi a tak 🙂
Jj, vsak ja mam na mysli takovy, ktery si udelas doma v programe. 😉 Jestli se tady neukaze tak se na to pak mrknu i na ten program, uz jsem to taky jednou delala. 🙂
ahojik ten program se jmenuje pinacle
Pipi, skús na stránke Microsoftu.. mala som v počítači program, ktorý robí skvelé videá s fotiek z hudbou, ale fakt netuším, ako sa to vola... nikdy som ho nevyužila 😅
pip 1211 mrkni do postyy 😀 😀
jeej aj mne poslite navod
😀 😀
hedun adrysek ma taky navod ze si musis kupit program co stoji 200Ceskych... tak to dakujem 😅 😅 😅 😠 😀 😀 😀
nenajde sa nieco zadara? 😕 😵 😀
hedun jo presne tak o jinym neviim jedine se zeptat jak rikam v prodejne pocitacu a poradit seee 😀 😀
hedum skusim sa vecer opytat muza ci nevie nieco take stiahnut a dam ti vediet jo? 🙂
Tak som to našla! Volá sa to Microsoft Photo story 3 a dá sa stiahnúť tu a zadarmo 😉
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digita...
Hóóóódně dobrý je program Pinnacle studio, tam si naskládáš přechody mezi jednotlivými fotkami, vložíš hudbu... Dá se stím krásně vyhrát a je to úplně jednoduché 😉
aj v Power Pointe to ide urobit ako prezentacia
no bihan ty si moj clovek 😀 😀 😀 😀 😀 kujeeeeeeeeeem
bihan si poklad urobila som si krasne video so svadobnymi fotkami a aj s melodiou 😵 😵 ...ty mas vzdy kopec super napadou 😵 ak vies este nieco co sa da vyuzit pri detoch daj vediet...
těch programů je šíleně moc
ja som take robila na compe na Windows Movie Maker.
asi myslis www.slide.com 😉
minea nedari sa mi na to animoto.com zaregistrovat
nevies kde robim chybu??
myslite neco takoveho?:
http://www.uloz.cz/show/file/56013-DVD_pro_Ocel...
na www.slunecnice.cz si stahnete pixplay a muzete pracovat 🙂 je sice placeny, ale je tam 4ř dni zkusebni doba a cela prezentace jde pak vypalit na cdcko 🙂
45 dni
ja by som sa chcela len spytat odkial mozno stiahnut pesnicky?chcela by som napr.darinku rolincovu a jej anjela,poradte...
mirka, ja stahujem z limewire alebo bearshare...alebo po polnoci sa pripajam na ftp servery nasho pripojenia a tam najdem kopec hudby, albumov, filmov, ktore dokonca este nesli ani v kine 😉
aaa, anjela mam v kompe, mozem poslat 😉
ake su to tie ftp servery anjelinka?
lenki33: Nevím, mně to šlo hned napoprvé - hlásí ti to nějakou chybu?
nejjednodušší je udělat prezentaci v Powerpointu, pokud nechceš nic profesionálního a hlavně nemusíš stahovat žádné další programy 😉
Jezis, nekde jsem na netu videla navod, tak jestli nikdo nenapise, tak se po nem vecer podivam. 😉