Ahojte dievcata, chcela by som sa s Vami poradit 🙂 chcem urobit vianocne pohladnice z fotiek mojho synceka, hladam na nete nejake vianoce sablony , predlohy, ale akosi nemam stastie ... neviete mi niekto poradit, ako nato ? ... vopred moooc dakujem
@mata17 ahoj,skus imikimi.com,alebo picjoke.com su bezplatne 😉
ahojte ten photomontager by bol ok..len by som potrebovala nejaku stranku kde sa da vložiť aj slovenský text...lebo mi tam neberie všetky znaky..diky
@lia09 ano je bezplatne😉, da sa tam tiez vlozit viac fotiek, upravit fotku, dat text...😉
@mariangela mne tam pise vsetko bez problemov, alebo si dopisujem po ulozeni obrazka text cez skicar😉
@mata17 ahoj, skús : www.loonapix.com/cz
alebo www.frametoy.com
obe sú bezplatné , a ten loonapix je úpne super, sú tam krásne predlohy a ľahko sa s tým robí 🙂
a potom si to len vytlacate na fotopapieri? dakujem
A ako sa to v tom photomanageri uklada?
Ahoj,
otázka je síce staršieho dáta ale ak by niekto hľadal aktuáne informácie. Najlepšie na www.skvelaposta.sk . Vyrobí to skvelú pohľadnicu a samo odošle poštou do poštovej schránky v luxusnej obálke. Ja som cez to poslala blahoželanie babke na narodeniny a dala som tam fotku celej našej rodiny. Babka na to spomina doteraz - najkrajší darček.
fotopak ma jednu fotku za 0,08 ja si davam len z tade robit fotky
@pia22 prosim ta chcem sa opýtat ak robis fotky www.photomontager
oni sa ukladaju na dakom serveri myslis alebo len dam ulozit ako a on si nepamata fotky, len koly bezpeciu sa pytam
Dakujem
@mata17
@pia22
@lia09
@mariangela
@marika39
@reni1512
@zlatomnamartina Baby ja mam tiez rada klasicke pohladnice, poslala som parkrat aj pohladnice rodicom a starym rodicom, na ktorych som bola ja, ja s muzom a boli nadseni, ide o klasicke pohladnice,na ktorych je ale vytladene to, co zadate vy same. Super nova stranka, je prisposobena aj na mobily, mozte si vybrat z roznych materialov, mozno sa vam to niekedy bude hodit : https://postcarded.com/
Ahojte je tu nejaka šikovna mamina/nemamina ktora by mi vedela upraviť fotky? som hrozne nemehlo a nejde mi to :( moc dakujem
@mata17 kukni www.photomontager.com 😉