Ako urobiť takúto dekoráciu?

kajusa83
31. jan 2013

Dievcence kto ma prosim vas aspon ako taky navod ako vytvorit nieco taketo?

http://3.bp.blogspot.com/-PsY1BXgxbw0/TZSuYGpqR...

hradnapani
31. jan 2013

@kajusa83 zvinute papierove pasiky, prichytit spendlikom do polystyrenovej gule. (tie spendliky tam vidno na fotke)

hradnapani
31. jan 2013

@kajusa83 alebo lepsie povedane su to asi stuzky, ale mozu byt aj ozdobne papieriky 😉

kajusa83
autor
31. jan 2013

@hradnapani dakujem ti velmi pekne 🙂 tak teda skusim nieco pospekulovat 😀

hradnapani
31. jan 2013

@kajusa83 ale pekny tip si dala. Aj ja si nieco take urobim 🙂 len zohnat nejake pekne vzory 🙂

kajusa83
autor
31. jan 2013

@hradnapani vsak toto aj ja nad tym akurat rozmyslam ale asi skocim do galanterii tam maju stuhy kupim aspon 5 druhov po 1 metry a to by malo mozno aj stacit?

hradnapani
31. jan 2013

@kajusa83 snad bude stacit... ale ako sa ja poznam, radsej by som kupila viac, aspon o pol metra. Lebo niet nic horsie, ked je robota rozrobena a materialu nieto 🙄 A este ma napadlo, ze ten polystyren sa da nahradit aj takou kvetinarskou hmotou, do ktorej sa zapichuju kvety a tiez maju rozne tvary, aj gulate som videla

kajusa83
autor
31. jan 2013

@hradnapani he he to poznam ked mi nieco chyba a volam muzovi prosim ta a on len guuula ocami 😀
a tu kvetinarsku hmotu neoporucam po case to preschne a pada z toho bordel tak to uz radsej ten polystyren

hradnapani
31. jan 2013

@kajusa83 mas pravdu, je to taka susienka po case - to len v pripade nudze. Gulanie ocami im ide dobre 😀