ktorá maminka mi poradí akou farbičkou a ako nato urobiť otlačok nožičky a ručičky na pamiatku? 😕
a nekukali ste toto? ja uvazujem nad tym http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9032320&tab=5 lebo chcela som nieco 3D
ani nie taka blbost. my sme atramentom 🙂 bo farby na telo sa v ZA daju kupit len po 7ks a stoji to kopec penazi, tak na jednu otlacku... 🙂)
Normalna farba na kreslenie prstami pre skolkarov - prstove farby, su netoxicke, v pohode sa nimi daju robit otlacky, a krasne sa daju zmyt.
My sme použili rúž na pery - príde mi to najmenej nezávadné, keďže je to určené na ústa a dobre to vidno. Odtlačky sú krásne.
Nam to farbami neslo, maly vselijako vytacal prsty a bolo to onicom. Tak sme kupili normalne taku sadu na odtlacky, je to akoby plastelina, stacilo iba jemne pritlacit a nechat zaschnut. Ak mas male babatko, treba hladat plastelinu, lebo mali sme aj sadru a tak dlho tam maly nevydrzal mat ruku. Ale na obaloch tej sady je pisane pre ake babo je to vhodne.
jednozacne si kup sadu spomienka v odliatku a je to prekrasna pamiatka nadherna 🙂 odporucam zo srdca
Jej to by som aj ja rada vedela, mňa napadlo že atrament ale to je riadna blbosť.Asi niečo čo neublíži nejakú potravinársku farbu asi, ale nech nám poradia tí čo to už robili.