Ahojte dostali sme sadu na vytvorenie odtlačku a následne odliatku bábätka. Mate s tým niekto skúsenosť? Návod mi príde trochu zložitý. Čoho sa vyvarovať, aby výsledok vyzeral super.
co konkretne sa ti zda zlozite? co pisu v navode?
@mabylion nebudeš ani prvá ani posledná čo to zbabreš 😉 ...brácho má 4 mesačnú dcérku a keď po narodení robili odtlačok nôžky podarilo sa im to až na tretí pokus-aby to bolo podľa ich predstáv a boli spokojní ...tej hmoty je tam dosť,ešte im aj ostalo 🙂 ...teda neviem akú máš ty,oni mali z Albi taký 3dielny rámik (ručička-fotka-nožička)
@mabylion je to tak ako pises. neviem aku mas sadu, skus pozriet 3dodliatky.sk ci je to ten isty system s ktorym mam ja skusenosti. prasok na formu musis rozmiesat v studenej vode, lepsie nez vo vlaznej, pretoze to bude rychle tuhnut, vymiesas a teplom detskej nozicky alebo rucicky cela masa asi za 45-60 sekund stuhne a vznikne z toho take ruzove zele. bat sa nemusis, tym, ze je to zele tak je to velmi pruzne a nozicku lahko vyberies, nebude ani spinava pretoze sa to nelepi. nas maly s tym nemal problem, mal asi 2 mesiace ked sme robili prvy odliatok. 3d odliatok bude urcite perfektny, budes prekvapena. Este ked budes nalievat tu druhu hmotu do hotovej formicky, tak skus nou trosicku akoby potriast nez sa uvolnia bublinky a nech ti to zatecie aj do najmensich detailov. potom skus hotovy 3d odliatok opatrne vybrat a urobis si pokojne este jeden.
krasne sa ti to podarilo 🙂
Ahojte.chcem sa opytat.ked babatko bude v hmote rucickou hybat a zvierat pasticku.....ako potom urobim odtlacok spravne?
@mabylion ja som sice nemala ziadnu sadu na vytvorenie odtlackov, ale som normalne malemu natrela slapu so stetcom namocenym vo vodovej farbe a nasledne som ju otlacila na kancelarsky papier a vysledok bol perfektny. taky aky som chcela 😉 🙂