Baby prosím ako upravím text v pdf???
V normalnom pdf.ku nijako.
A si si istá, že je to obyčajná verzia pdf.ka?
Tak to by som chcela vidieť...ale ak Ti to ide, tak klobuk dole. 👏
@evittam no je to určené pre čítanie, ale určité veci sa dajú upravovať. Hore v kolonke si nájdeš "nástroje" (nie som si istá, ale v práci môžem pozrieť) a tam máš retušovanie textu alebo objektu. A tým sa dá meniť text, písať nový, alebo úplne zmazať. Ako som písala vyššie, väčšie úpravy ako zmena vzhľadu a pod. nejdu. Vtedy to ukladáme do wordu alebo excelu (záleží o čo sa jedná) a to potom upravujeme a zasa ukladáme ako pdf.
Nejaky ten piatok dozadu sme mali v robote scaner, ktory dokazal text zoscanovat do nejakeho textoveho formatu..nebola to ziadna slava, bolo to mierne rozhadzane, makcene mu robili problemy, ale dalo sa to worde v pohode upravit. Na terajsom scaneri taku moznost nemam..
Zajtra sa na to pozriem...zislo by sa to ked sa mi nechce prepisovat kopec textu , mam ho len na papieri a treba ho aj poopravovat. Zoscanovanim do pdf sa mi nic neporiesilo a creator nemam
Baby ja som skúsila možné aj nemožné... ale nehla som s tým...kukol sa na to aj jeden mladý ktorý sa "vraj" vyzná... ale nič😬
@jana954, jasne, ze nie. Ulohou bezneho pdf je, aby to bol chraneny format a NEDAL sa prepisovat. To, co pise @sasa1310 je platena verzia, ktora umoznuje upravy, ale aj tak ich ulozi pod novym dokumentom a nie ako povodny. Ina moznost je text skopirovat, vlozit do wordu, upravit a upraveny zase ulozit v pdf formate.
No takže to nie obyčajná verzia acrobatu čo máš.
Zhodnime sa, že v tej klasickej s textom nespravíš nič.
*dozvedeli
ako ho chceš upraviť?