Ako upozorniť admina na podvodníčku?

ekinkala
3. apr 2013

tvrdi ze sa balik stratil a neni ochotna poslat ani nahradu a ani peniaze iba mi posiela vysmesne spravy ze haaa ona nezodpoveda za postu a absolutne ziadny konpromis daga83

maja099
3. apr 2013

Ale hodnotenia má dobré... A bol balík posielaný na dobierku? Alebo len obyčajne?

liliandax
3. apr 2013

@ekinkala napis to sem https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/

a tu mas postup na admina https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

ak bolo posielane doporucene - vies si pozriet sledovanie zasielok, posielat obycajne je furt riziko 😒

ekinkala
autor
3. apr 2013

@maja099 tak ma no je tam registrovana od januara 2013 a chcela som to slusne vyriesit ale absolutne nemala zaujem o nejaku dohodu

mimavaja
16. jún 2016

Zdravím chcela by som upozorniť na pani " ralka ", ktorá nám od 25,5,2016 posielala tehotenské tričko , tričko nám síce prišlo ,ale až 14,6,2016 ,ale nie o ktoré sme mali záujem písala som pani späť , že o toto tričko nemám záujem a preto ju žiadam o vrátenie peňazí, nakoľko som jej tričko poslala späť doklad o odoslaní zásielky mám / číslo zásielky je RE931930266SK / peniaze nám nenabehli. Prosím urobte si o nej mienku sami, ja som s tohto nákupu znechutená a sklamaná

andy171
6. júl 2016

Ahojte.na koniku predavam 3roky.zatial som nemala ziadny problem.doteraz.dostala som spravu od admin ze mi zastavili bazar.nechapala som preco.v maji jedna pani chcela odo mna jedno sako.nechcela dobierku na ucet.ok.cakam tyzden nic.pisem jej ze peniaze neprisli.ona tvrdila ze mi poslala.no mne nic neprislo.napisala som spravne c.u.ved nebol prvy pripad ze mi skor platili a ja som poslala hned.mala som len pozitivne hodnotenie.o tyzden neskor mi posiela vypis z uctu ze mi poslala.no nie na moj ucet!!!a napisala ze asi zle zadala cislo uctu.nie asi ale urcite.to nebol moj ucet co som jej aj potvrdila.ona nadalej trvala na tom aby som jej poslala sako zaco nezaplatila!!!kedze som mala zdravotne problemy hned som ani neprecitala jej spravu ze sa bude stazovat na admin.a zaco???ze inej poslala peniaze a nie mne.a chce odo mna tovar?a jasne admin mi zastavil bazar.no nepravom.poslala som im aj ten vypis uctu co mi dotycna poslala aj s priznanim ze udajne inde poslala peniazky.teraz pockam co bude.ale spravodlive to neni.vzdy som ferova a spolahliva..mate taku skusenost?

katarinka136
3. máj 2017

ja mam tiez zle skusenosti so slecnou, ktora ma uprosila poslat zasielku na dobierku a potom si ju odmietla prebrat:
Viktoria Kowalczykova, Košice; viktoria.kowalczykova@centrum.sk
A ked som jej napisala udaje zo sledovania zasielky, odpisala mi:
Nieje to zaplatene takze mi to je jedno. Rieste si to s postou. Majte sa

slava79
5. máj 2017

dobry den.
prosim , ako riesit toto ?
kupila som adidas cizmy, vraj 5 obute, prisli mi polepene sekundovym lepidlom, neskor sa priznala ze boli aj prane a nakoniec mi ch poslala este zablatene..
tovar chcem vratit , lebo nezodpoveda popisu, no pani sa tvari ze o nicom neviem.

prosim poradte, je tu nejake forum, kde mi pomozu doriesit to ?
vdaka

gitkagumanova7
10. máj 2017

Dobry vecer.Chcem vsetkych upozornit na inzerentku mirka2755!Chcela som si od nej kupit kociar,peniaze som jej poslala na ucet a preslo vyse dvoch tyzdnov a kocara nikde,na maili nereaguje.Samozrejme ak ma niekto nejake skusenosti s nou budem rada ak napisete.Dakujem