Ako umyť stenu obloženú kameňom?

zuzkazuzicka31
2. dec 2017
Používateľ zuzkazuzicka31 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzkazuzicka31.

Caute kocky, potrebujem inspiraciu 🙂

Mame v obyvacke jednu stenu oblozenu kamenom, nieco ako toto - https://www.byt-in.sk/kamenne-obklady.php
Doteraz som ju vzdy len vysavala, ale idu vianoce a pride svokra, tak nechcem nic podcenit 🙂

Co by ste mi poradili - ako taku stenu umyt ? Tak aby sa neposkodila a podla moznosti nech sa prilis nenamakam, ale bude cistucka 🙂

Vdaka

lavieenrose
2. dec 2017

iba povysavat

osky
3. dec 2017

Daj si tu nasadku s kefkou a s tym to povysavaj.
Urcite sa to da aj umyt ,aj kefkou,kebysi velmi chcela ale je to zbytocnost.a narobis sa.

hettinka
3. dec 2017

To chceš upratovať kvôli svokre???? 😅😅😅

petranelkova
3. dec 2017

To staci len povysavat, co chces na nej umyvat? Zas sa tej svokri az tak moc neboj.

bettie
3. dec 2017

@zuzkazuzicka31 presne toto som chcela do obývačky, len ma odrádzalo, že ako to budem čistiť, máme totiž krb a bála som sa, že sa tam bude usádzať dosť prachu, majster ma vysmial, že to sa vôbec nečistí, že sa tam nič neusádza ... nakoniec som od toho upustila a som rada ... a ty si mi len potvrdila, že som mala pravdu 🙂
ja by som to povysávala a potom ešte antistatickou metličkou prešla a hotovo, určite by som to neumývala, aby to nebolo horšie ako predtým