Ahojte.
Je tu žienka ktorá mi poradí ako si uložiť fotky a videá z telefónu do notebooku ? Mám po prvýkrát IPhone, číslo 12, notebook HP s Windowsom, nie MacBook. Dnes mi ohlásil ICloud takmer plný stav úložiska a z návodov na internete som dosť mimo 😃 😌🙏 Dakujem
USB koniec z nabijacieho kabla strcis do notebooku, prepnes sa na prenos suborov a normalne kopirujes 😉
Cez icloud kde mas vsetky fotky ktore mas aj v telefonw skopirujes
@lelelienka no to ma napadlo ako prvé, androidova klasika, ale vôbec mi telefón nevyhadzuje žiadnu notifikáciu ani po pripojení. Prosim ta kde v nastaveniach nájdem prenos súborov ?
U muza sa poziadavka na pristup k suborom objavi az po odblokovani obrazovky pinom. Co je logicke z bezpecnostneho hladiska
@sanny2993 Však si navýš kapacitu úložiská, nestojí to veľa. Je na nezaplatenie mať fotky uložené online. Ja som mala tiež malú kapacitu icloudu, fotky som si poctivo sťahovala do PC a čo čert nechcel - muž išiel preinštalovať Windows, zle sme sa pochopili a ja som nenávratne prišla o všetky fotky syna jeho prvého roku života ☹ Zostala mi z toho obdobie len fotokniha a elektronicky fotky z tej fotoknihy.
Mne iphone spolupracoval s windowsom bez problémov aj bez toho aby som spustil iTunes. Hneď sa ma opýtalo či sa chcem hrabať v súboroch alebo skopírovať fotky a videá. Ak kliknem samo sa to stiahne. Úplne že bez iTunes bez všetkého a to mám starší windows 7 a pohode fičí.
Ale ja som neprišiel na to ako si vziať hudby z iphonu do počítača. Naopak to ide cez iTunes ale ako z mobilu na PC. Android fungoval ako USB klúč že pripojím telefón a viem sa v ňom hrabať v súboroch. Pri Apple dá tú možnosť aj ukáže iphone ale ukazuje ho ako prázdne.
prihlasis sa so svojim apple ID do icloud.com a odtial si stiahnes, co potrebujes.