baby poradte tipy-ako často a akým spôsobom ste umývali ked deti začali štvornožkovat? my máme laminát. podlahy, dlažbu a aj koberce, vysávame každý den, máme aj psíka, poradte nejakú rýchlu dezinfekciu ktorá sa vám osvedčila
tak ja viem že škodí, ale máme psíka a teda sa niečo ako dezinfekcia hodí...či netreba to riešit? rada by som keby ste sa ozvali psíčkarky 😉
@danjelca tak ja mám psíka maltežáčku a vobec som nevysávala každý den to nemusíš, stačí 2x do týždna a tiež poutierat, nemusíš tolko glancovat, dieta popri psíkovi bude mat lepšiu imunitu a bude odolná
nie som psičkarka,ale vysavame každy den a podlahy umyvam 2x do tyždna so savom antibakterialnym http://www.anatra.cz/wp-content/uploads/SAVO-un...
Tak toto poznám veľmi dôverne. Dcérke trvalo dosť dlho kým začala behať a máme domá bígla, ktorý opadáva celý rok ako vianočný stromček.
Vysávala som každý deň, zabralo mi to desať minút. Alebo som pretrela a stiahla chlpy mopom.
Dôležité je psíka odčerovať aj každé 2-3 mesiace a náš pes je sprchovaný po každom venčení, čiže labky zbaviť čo najviac nečistôt.
Dcérka má už tri roky a nikdy sme namali žiadny zdravotný problém, tak sa to dá zvládnuť aj s tým psíkom aj s lezúňom.... 🙂
@danjelca najlepšia dezinfekcia ak psíka vysťahuješ z bytu 😉 ale to je môj názor , podla mňa pes a mačka nemajú čo robiť v byte bezohladu na to či tam je alebo nie je dieťa, zviera patrí na dvor . sama mám mačky aj psa ale do domu nejdú a mám po probléme netreba chlpy zbierať deň čo deň 😉
Ahoj aj my sme mali hava steniatko vtedy ked maly stcornozkoval,vysavala som kazde rano a aj umyvala podlahu plavacku vzdy trosku Sava do vedra s vodou...
ide mi o umývanie ja mám automat vysávač.
@danjelca úplne normálne tak, ako keď ste dieťa nemali - my sme odjakživa psovi umývali laby po návrate z prechádzky, a zotrvali sme pri tom aj keď sa malá narodila, žiadne extra opatrenia sa nekonali... a to sme mali dlhosrstého jazvečíka, takže chlpov dosť, vysávali sme obdeň... nikdy žiadne problémy, alergie, choroby len tak normálne, dovolím si tvrdiť, že dcéra má celkom slušnú imunitu a to aj vďaka psovi a nesterilnej domácnosti....
my mame madarsku vyzlu, chlpov az po strop🙂 vysavam a umyvam dlazku kazdy den (mame drevene parkety), co je dolezite, psika vycesavame minimalne raz do tyzdna. inak nic specialne, v podstate on je dost nauceny, aby napriklad nelezal na deke, kde sa hra maly, neolizoval mu hracky atd.. u nas je to skor opacne🙂
.. a zabudla som povedat, ze i ked je to niekedy veeeeelmi narocne, nikdy by som ho nedala prec..
@danjelca my sme umyvali kazdy den roomba povysaval kym sme boli vonku. Raz za tyzden som umyvala aj s dezinfekcnym prostriedkom. Islo aj o to ze mala mala reflux tak bolo aj vsetko dost ogrcane ☹ teraz umyvame raz za tyzden a roomba vysava kazdy den.
@renatka100 aj u nás dsa vysáva každý den...teda roomba🙂))
@danjelca bez nej by sme urcite pomreli v spine 😉 😉 😉
@danjelca nepotrebujes dezinfikovat, iba tym skodis dietatu. bud primerany saponat, alebo staci podlahy zotriet aj cistou vodou. prilisna cistota a sterilita skodi