Ahojte ženy . Prosím … ak zapijam poriadny krajec chleba s masťou a cibuľou proseccom budem grcat ?
Ad 1 . Tuto otázku myslím naozaj seriózne .
Ad 2. Týmto chcem pozdraviť úplne všetky zienky tu . Matky nematky vydáte osamelé ovdovene atd . Chcem len pri tejto večernej chvíľke povedať , že sme každá jedna dobrá či už mama že nám ide o dieťa alebo manželka partnerka atd . A sakra raz za čas je nutne zastaviť sa a nájsť si čas pre seba . Ja dnes nebudem muža čakať tip top . Nie je ani všetko upratané ako malo byt . Jedine čo som dnes urobila je že som ukuchtila bravčové rizoto , umyla po sebe a riad a oprala . Dieťa som viac menej nasilu uspala a momentálne si užívam cigaretku s prosecom na balkóne . Áno ta masť a cibuľa bude zo mna raziť . Ale snáď si to raz za uhorský rok dovoliť
Môžem ? To len taká večerná úvaha ( to bude tým prosecom haha ). Pointa je , že sme všetky super ! Vážim si mile dobre ženy , ktoré ste mi tu nejedenkrat pomohli . Na nás ženy ! 🍾
Predvčerom som jedla hrianky s masťou a cibuľou a pila červené ríbezľové víno a nebolo mi vôbec zle. 🙂) Teraz si robím pukance, nahodím si na chrbát masážne prísavky a pustím si nejakú hlúposť v TV. :D
Tak ak to neprezenies, tak by ti nemalo byt zle a na zfravie, jasne ze treba aj vypnut.
Nic ti nebude 😉
Uspala som deti a cakam aka bude noc....sople.😵💫
1.neboj, nebude ti zle...2 dni z toho budes smrdiet ale prejde to...ja tiez raz za cas cesnak + cibulu
2. si super, raz za cas treba vypnut...aj keby si len uvarila a nic viac, umyje sa inokedy...
u nás keď neumyjem riad ja - umyje bez rečí manžel... len my sme 4 ženy doma tak je to troška aj hanba... 😉
chystám sa napísať list na ministerstvo a táááák sa mi nechce.... donekonečna odkladám.
Mňam, Chlieb s masťou a cibuľou, nemyslím si, že by ti malo byt zle, jedine ze s tým prosecco poriadne preženieš
Ja si akurát užívam večer u mojej mamy, že ona je s vnukom s radosťou a ja zatiaľ môžem oddychovať ☺️ tak pijem čaj, jem chrumkavé čerstvé maminine pagáče a čítam si romantickú knihu cestovaní v čase ☺️
A môj manžel si tiež užíva doma volne chvíle bez nás ☺️
Pekný večer každému ☺️
... už máš hádam aj dosť...🙃 ..ja len, aby si nepregrcala celý utorok🤕
Ja pozerám telku ale neviem či budem aj späť od včera mám riadnu chripku
Pozerám futbal a mam strašnú chuť na chleba s masťou a cibuľou a nedám si, lebo som tučná ako prasa a takú lahôdku si nezaslúžim
Jedla som makrelu po asi 3 r vždy ju schuti zjem tak mi nie je najlepšie.Dcera je chorá, muž pozerá futbal idem so psom sa vyvetrať a do postele.
Ja si takto dávam často cibuľu s tuniakom a chlebom a už dlhý čas mám chuť na langoše tak snáď cez vikend
Asi najlepší príspevok dnešného dňa 👏Prajem Ti krásny večer, uži si ho aj za mňa, lebo ja od únavy padám z nôh. V každom prípade si beriem z Teba príklad, snáď sa aj mne takýto večer podarí tento týždeň 😊
Ja sa chystám na zajtra do práce. Chlieb by som si dala aj ja, ale už veru nejdem pokúšať a v takejto kose na balkone, uf, by ma ani za stovku nedostali 😂
Vcers v tomto case som zaspavala. :S :D
No povedala by som, podľa toho, ako píšeš, že toho prosecca si mala celkom dosť 🥴, tak je aj možné že ti bolo zle. Keďže si písala včera večer, tak už je asi zbytočné odpovedať na otázku č. 1.
Toto je podla mňa najhoršia kombinacia, cibuĺa+cigareta 🤣
ale preco prosecco?? chcela si to aj tak dat na pani?😂...cakala by som skor pivko...
Haha, dovol si kludne aj viac!