Ako trávite dnešný večer?

16. okt 2023

Ahojte ženy . Prosím … ak zapijam poriadny krajec chleba s masťou a cibuľou proseccom budem grcat ?

Ad 1 . Tuto otázku myslím naozaj seriózne .
Ad 2. Týmto chcem pozdraviť úplne všetky zienky tu . Matky nematky vydáte osamelé ovdovene atd . Chcem len pri tejto večernej chvíľke povedať , že sme každá jedna dobrá či už mama že nám ide o dieťa alebo manželka partnerka atd . A sakra raz za čas je nutne zastaviť sa a nájsť si čas pre seba . Ja dnes nebudem muža čakať tip top . Nie je ani všetko upratané ako malo byt . Jedine čo som dnes urobila je že som ukuchtila bravčové rizoto , umyla po sebe a riad a oprala . Dieťa som viac menej nasilu uspala a momentálne si užívam cigaretku s prosecom na balkóne . Áno ta masť a cibuľa bude zo mna raziť . Ale snáď si to raz za uhorský rok dovoliť
Môžem ? To len taká večerná úvaha ( to bude tým prosecom haha ). Pointa je , že sme všetky super ! Vážim si mile dobre ženy , ktoré ste mi tu nejedenkrat pomohli . Na nás ženy ! 🍾

majlo1234
16. okt 2023

Haha, dovol si kludne aj viac!

zuzanapjat
16. okt 2023

Predvčerom som jedla hrianky s masťou a cibuľou a pila červené ríbezľové víno a nebolo mi vôbec zle. 🙂) Teraz si robím pukance, nahodím si na chrbát masážne prísavky a pustím si nejakú hlúposť v TV. :D

domkakvet
16. okt 2023

Tak ak to neprezenies, tak by ti nemalo byt zle a na zfravie, jasne ze treba aj vypnut.

beata_k
16. okt 2023

Nic ti nebude 😉
Uspala som deti a cakam aka bude noc....sople.😵‍💫

katkaseiner
16. okt 2023

1.neboj, nebude ti zle...2 dni z toho budes smrdiet ale prejde to...ja tiez raz za cas cesnak + cibulu
2. si super, raz za cas treba vypnut...aj keby si len uvarila a nic viac, umyje sa inokedy...

deti95060810
16. okt 2023

u nás keď neumyjem riad ja - umyje bez rečí manžel... len my sme 4 ženy doma tak je to troška aj hanba... 😉
chystám sa napísať list na ministerstvo a táááák sa mi nechce.... donekonečna odkladám.

bolarazjedna
16. okt 2023

Mňam, Chlieb s masťou a cibuľou, nemyslím si, že by ti malo byt zle, jedine ze s tým prosecco poriadne preženieš
Ja si akurát užívam večer u mojej mamy, že ona je s vnukom s radosťou a ja zatiaľ môžem oddychovať ☺️ tak pijem čaj, jem chrumkavé čerstvé maminine pagáče a čítam si romantickú knihu cestovaní v čase ☺️
A môj manžel si tiež užíva doma volne chvíle bez nás ☺️
Pekný večer každému ☺️

miskakyska
16. okt 2023

... už máš hádam aj dosť...🙃 ..ja len, aby si nepregrcala celý utorok🤕

lucia851
16. okt 2023

Ja pozerám telku ale neviem či budem aj späť od včera mám riadnu chripku

espeo
16. okt 2023

Pozerám futbal a mam strašnú chuť na chleba s masťou a cibuľou a nedám si, lebo som tučná ako prasa a takú lahôdku si nezaslúžim

luccija
16. okt 2023

Jedla som makrelu po asi 3 r vždy ju schuti zjem tak mi nie je najlepšie.Dcera je chorá, muž pozerá futbal idem so psom sa vyvetrať a do postele.
Ja si takto dávam často cibuľu s tuniakom a chlebom a už dlhý čas mám chuť na langoše tak snáď cez vikend

nika23t
16. okt 2023

Asi najlepší príspevok dnešného dňa 👏Prajem Ti krásny večer, uži si ho aj za mňa, lebo ja od únavy padám z nôh. V každom prípade si beriem z Teba príklad, snáď sa aj mne takýto večer podarí tento týždeň 😊

mooonika1975
16. okt 2023

Ja sa chystám na zajtra do práce. Chlieb by som si dala aj ja, ale už veru nejdem pokúšať a v takejto kose na balkone, uf, by ma ani za stovku nedostali 😂

ivangeline
17. okt 2023

Vcers v tomto case som zaspavala. :S :D

h2
17. okt 2023

No povedala by som, podľa toho, ako píšeš, že toho prosecca si mala celkom dosť 🥴, tak je aj možné že ti bolo zle. Keďže si písala včera večer, tak už je asi zbytočné odpovedať na otázku č. 1.

karolinakr
17. okt 2023

Toto je podla mňa najhoršia kombinacia, cibuĺa+cigareta 🤣

poppy22
17. okt 2023

ale preco prosecco?? chcela si to aj tak dat na pani?😂...cakala by som skor pivko...