Ako vnímate, že z Modrého koníka sa čoraz viac stáva hlavne platforma na predaj? Na hlavnej stránke už len samé reklamy,..na ich predaj kočíkov, na drogériu, rezorty. Dôverujte vôbec ich recenziami na produkty a služby, keď je to jasné, že ide o platenú (bartrovú) spoluprácu?
.
MK zije z reklamy, takze je to v poriadku. Mame pristup zadarmo.
Ignorujem nečítam, rátam že keď je to reklama za barter bude len pozitivna
vôbec to na mňa nemá vplyv, scrolujem ďalej... Ja som tak celkovo anti-reklama typ. Keď potrebujem nejaký produkt, službu, rešerš si robím sama a podľa toho sa zariadim 😉 Neriadim sa v živote telefónom 😄Viac ma na MK zaujmú dobré recepty a tipy a fígle od žien - v domácnosti a záhrade.
Trhoviska boli vzdy miesta kde sa ludia schadzaju a kecaju o vsetkom moznom. Ale su to furt hlavne trhoviska a bez predaja by tam neboli vobec
@martinmmartin pekne napísané, myslím, ale že koník bol zo začiatku pravé miesto na stretávanie a teraz sa z neho stáva trhovisko
Reklamy scrolujem...ich recenzie nečítam... Z niečoho to musí byť financovan aby to bolo zadarmo. Ani súkromné radia a televízie by nemohli fungovať bez reklám, rovnako ako free applikacie
Tieto veci tu ignorujem, chápem, že z niečoho žiť musia, na jednej strane vôbec tieto recenzie nesledujem, na druhej mi to nijak extra neprekáža