Ako to robia, že sú stále tak pozitívne naladení?

22. nov 2021

Dievcata uz dlhsie sledujem rozne fitness zeny napriklad na youtube a cvicim podla nich, alebo si len pozeram ich vlogy na youtube o jedle a podobne. Ako to robia, ze su stale take akoby stastne tie zeny? Uplne spokojne? Velakrat som si to vsimla este ked sa dalo chodit cviti ze aj ti treneri boli taki usmiati, pozitivne naladeni. To by som tiez chcela dosiahnut 🙂

caroline_
22. nov 2021

Podla mna je to fake

vanda323
22. nov 2021

Lebo cvičením sa z tela vyplavuje endorfin , hormón šťastia.😄 Ha ha srandujem. To video má cca koľko minút?mysliš si že nemajú iné vecí kt. Ich trápia? Ale tak jasné že pred kamerou všetko oka nie?

kkovacovak
22. nov 2021

Sú šťastné lebo na znudené a zdeptané ženské by sa nikto nepozeral. Never všetkému čo vidíš na internete. Veď to nie ke realita 🤦‍♀️

kittykat22
22. nov 2021

a maju deti? Ja mam v okoli dost spokojnych ludi, veselych, ZEN a neviem co vsetko. Ale nemaju deti. Kto ma deti tak to je ina pesnicka 😅

eeffka
22. nov 2021

Keby si videla mna v praci ked mi nieco treba 1000Watt usmev 😁 a zajdem za roh a kamera vypnuta a uz pindam, ako tomu mozes verit 🤷‍♀️🤦‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankare
22. nov 2021

To je len obal, oblatka. Sú to obyčajní ľudia ako Ty, ako Ja. Len sa na tú chvíľu tak prezentujú. Nezabudaj, že každý v sebe máme démona, s ktorým vedieme každodenny boj. 🙂

oli18
22. nov 2021

Predstieraj šťastnú tvár, ako tie, o ktorých píšeš.

mamina0078
22. nov 2021

Tak myslim ze to nie je len o fitness ludoch ale napriklad aj mne urobi radost ak je pozitivne naladena predavacka v obchode alebo pracovnicka na poste alebo banke a aj ta sa snazim byt medzi ludmi pozitivne naladena. Take malickosti dokazu zlepsit den a ked som niekde medzi negativnymi ludmi mam chut cim skor odist a nie to este keby som mala na nich pozerat na soc. Sietach alebo TV, youtube. A netreba zabudat, ze 1 video na YouTube alebo socialnej sieti nie je ich cely zivot a neznamena to, ze majú bezstarostny bezproblemovy zivot a smeju sa 24/7. Pre vela influencerov, ktorymi su aj fitness vlogeri, treneri (niektori) su socialne siete praca nic viac nic menej. Takze je to iste ako ked v praci sa usmieva akykolvek iny pracovnik, ktory nechce vyzerat zle pred zakaznikon/klientom a v tomto pripade pred sledujucim vdaka ktorym ma aj peniaze alebo vacsiu "slavu."

autor
22. nov 2021

Ja som skor aj narazala na to, viem ze maju aj oni horsie a lepsie dni, ale napriklad aj realne ak som chodila cvicit, tak ti treneri boli usmiati akoby ich nic netrapilo. Viem, ze je to ich praca a preto sa snazia 🙂 Ale zaroven mi to bolo velmi sympaticke a najma teraz ma to velakrat vedelo potesit a povzbudit do dalsich dni, proste to bolo super a mala som pocit, ze su taki vo vacsine casu aj v beznom zivote. Kedze cvicia a asi aj sa snazia celkovo mysliet pozitivne 🙂

kittykat22
22. nov 2021

trener ale musi byt pozitivne naladeny. Ja som 2x chytila na TRX babu ktora bola mrzuta a bez nalady a teda to cvico bolo strasne. Mala nas uplne na haku, nieco tam hovorila na pol pusy a pozerala do telefonu 😕 uz sa mi tam znova nechce.

mamina0078
22. nov 2021

Ja takych ludi mam okolo seba vela (nastastie a som zato vdacna) negativnych si ani nepripustam do zivota takze nemam pocit, ze je to len tymi fitness skor kazdy sa snazi robit svoju pracu dobre ale narozdiel od trenerov, ktori nemaju staly plat len vela z nich ma peniaze iba od klientov co sa rovna ziaden klient ziadne peniaze tak sa musia viac snazit Ako niekto kto ma kazdy mesiac na ucte peniaze a je mu jedno ake meno robi zamestnavatelovi a ci sa budu ludia radi k nemu vracat

janickacrazy
22. nov 2021

Je to ich práca, musia sa tváriť pozitívne, inak by k nim nikto neprišiel cvičiť. Určite nie sú takí vysmiati stále, never tomu. Sú ako herci, o mnohých si ľudia mysleli, akí sú super a vtipní, milí ľudia a nakoniec sa zistilo, že niektorí trpeli rôznymi diagnózami, napr. aj depresiou, stačí si pozrieť životopisy.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danulicek
22. nov 2021

Ak ide o tatianu Zidekovu a spol, je to ich práca. Na insta by urcite nemali taký úspech, ak by boli uhundrane a nespokojne. Ale vo všeobecnosti - keď som cvičila, neskutočne ma to dobijalo energiou, mala som veľmi dobru náladu akosi automaticky.

savanna
22. nov 2021

Presne si to vystihla, ze su take "akoby" stastne. Urcite nie su stastne stale. Aj ty si asi na fb/insta zavesis radsej fotku, kde sa usmievas. Beru to ako svoju pracu a jej sucastou je usmievat sa do objektivu. Je to nieco ako herectvo. Takisto treneri vo fitku, kazde precvicovanie je akoby predstavenie a v zakulisi si kazdy aj poplace, aj zanadava.

tosomja
23. nov 2021

Aj mne hovoria, že som šťastná žena, že mám pozitívnu energiu, rozdávame úsmev a dobrú náladu. Nie som ten typ, čo potrebujem vráštiť čelo na každého okoloidúceho. Usmejem sa aj na neznámeho, príhovorim sa, ak ma niekto zastaví, pozdravím. Ale viem byť aj psycho nerváčka 🤣🤣 a kusala by som aj deti, keď ma niečo vytočí.
U mňa to nezáleží od cvičenia, nikdy som nebola vo fitku ani pred kamerou. 🙈😄
Ani keď som chodila na zumbu som nemala chuť predstierať že sa ma netýkajú bežné problémy, kde sa nehodí vysmiaty ksicht 😉🤗

miadi
23. nov 2021

@kittykat22 to je zvlastny nazor asi kazda sudime podla seba Lebo Ja naopak co poznam zeny s detmi su stastnejsie ako tie bez . Ja som bola vzdy optimista aj napriek tazkym zivotnym situaciam no s detmi mam o 300 dovodou na smiech denne viac . Ked je nanic pocasie unava njeco sa nedari atd ., Moje deti su balzam na dušu. Dodavaju mi energiu a motivaciu žit najlepsie ako viem a uzivat si kazdu minutu. Chapem ze existuju aj zeny ktore materstvo frustruje nie je to pre kazdeho. Ale v globale si Myslim ze tych ktore deti robia stastne je viac ako naopak.

lucks6
23. nov 2021

ale nie kazda je zakazdym happy 🙂 co aj ja zopar sledujem tak praveze maju aj take dni, ze necvicia lebo su bud chore alebo riesia nejake ine veci, ako bezne zeny 🙂 ale ked cvicia a natacaju video tak je asi jasne ze sa budu usmievat od ucha k uchu 🙂

ivkazba
23. nov 2021

A ty šťastná nie si? Nie si väčšinu času veselá a usmiata? Pretože ja áno. A to nie som fitness tréner na youtube. 😉 To je o nastavení v hlave, o sebavedomí, o postoji k životu, o tom nemať vo svojom živote negatívnych ľudí atď atď.

anonym0001
23. nov 2021

Lebo cvicenie robi endorfiny = hormony stastia.

sasitimi17
23. nov 2021

A čo majú plakať a tak natáčať video? 😆

marcela64
23. nov 2021

Tak pri tom cvičení by bolo zvláštne keby sa neusmievali, to by asi ani nemotivovali potom ostatných ľudí aby cvičili s nimi.

kittykat22
23. nov 2021

@miadi mozno by si si mala 2x precitat otazku a nazov temy. Tam islo o nonstop usmiatych a pohodovych ludi. Nemala to nic spolocne so stastnim a zivotnym naplnenim co sa tyka deti. A mozno by si pri tej dokonalosti prist medzi nas smrtelnikov a pochopit vtip. Blahozelam, ze mas potrebu pisat, aka si skvela matka ktora miluje kazdu minutu svojho materstva a nikdy nie je frustrovana. Samozrejme, ze ti neverim ani slovo a tvoj vylev povazujem za ciste kecy. Inak, pekny den.

ivkazba
23. nov 2021

@kittykat22 ja poznám ženy, ktoré majú deti a tie ženy nie sú nikdy frustrované, sú šťastné, žijú aktívny a pozitívny život. Chápem, že veľa žien ak sa musí starať o rodinu, máva aj ťažké chvíle a že niktoré tých ťažkých chvíľ majú viac ako tých pozitívnych, ale rovnako verím, že sú ženy, ktoré toto zvládajú úplne skvelo a bez toho, aby čo len chvíľkovo zažívali frustráciu. Takže osobne si nemyslím, že to čo píše @miadi sú kecy. Proste to má doma a v hlave dobre nastavené. A k príspevku.... áno, existujú nonstop pohodoví a usmiati ľudia. Ale chápem, že ak niekto tak nežije, tak mu to zrejme príde ako scifi.

bilancia
23. nov 2021

tak vidis len zlomok ich zivota 🙂 kazdy sme raz spokojny ,raz nie. a sport vyplavuje endorfiny,ti ludia to robia, lebo ich to bavi ,naplna, je to ich hobby 🙂 takze napriklad aj po tazkom dni (ci uz v profesnom alebo sukromnom zivote) sa idu vyventilovat do fitka a potom je im lepsie 🙂

miadi
23. nov 2021

@kittykat22 uf ty si ale neprijemna. Nikde som nepisala aka som uzasna matka iba to ze som stastna ,ze mam deti.Kazdy den som vdacna ,ze ich mam. A citim take blaho každý den ,ze sa asi pozvracias ked o tom teraz citas, lebo si cynik ktory toto nepozna.Za to ze ten tvoj "vtip " mi neprisiel vtipny mas potrebu ma zhadzovat ? To svedci len o tom aka si ty. Nastastie nepoznam zenu co by povedala ze je menej stastna odkedy ma deti. Ano zivot je jednoduchsi ked si single nemas deti, muza mozes si robit co chces, nemusíš sa o nikoho starat. Ale aj prazdnejsi.Ale to neznamená ze clovek co ma rodinu je menej stastny.Vobec si k tento teme nemusela spomenut deti ..ty prva lebo tema o nich vobec nie je. Ja som len reagovala na tvoj koment co je uplne bezna vec na mk ak si si nevsimla. Aku mas ty drzost napsat ze to co je moja osobna skusenost moja radost z deti su kecy? ?Ale co napises ty to je len "vtip" a kto nesuhlasi je blb. No mozem ta len lutovat ze nevies o com hovorim ze to nepoznas nezazila si, co uz tvoja smola. Každý ma inu kapacitu prezivania emocii milovania svojich deti svojho zivota. Zeny ktore su nestastne-deti za to nemozu.. Każdy si je strojcom svojho stastia.

A autarke k teme fitness trenerky maju uplne obycajny profesionalny pozitivni pristup. Tebe to je len cudne lebo na svk ludia v służbach su skor ako tuna kittykat zamindrakovani negativni neprofesionalni naladovi. Keby si zila inde tak zistis ze take stastne ako fitnesky su aj zeny na uradoch v bankach v skolach nemocniciach v restauraciach obchodoch na ulici. Ze proste maju dost slusnosti nebyt vecne náladové ze svoje problemy neventiluju na zakaznikoch na ludoch okolo. A nie je to vobec fake je to o mentalite je to proste volba aka chces byt.