Sused pod nami mava tak raz za 3 mesiace svoje dni - pravdepodobne si slahne nieco "na uvolnenie" (rozumej, ma rozsirene zrenice a zivot je gombicma), vypeckuje hudbu a fici az do rana. Byvame nad nim a kedze nase deti nepatria medzi tie tichsie, tak to tolerujeme. Vzdy sa to deje v piatok alebo sobotu, tak sa to da vydrzat. Dnes ale fici od 19:00. V byte to pocut asi tak, akoby som mala slabsie pustene radio. Je pravda, ze sa neotriasaju steny, ale ja pri tom nezaspim. Skusala som klopat, neunuval sa otvorit. Preto ma zaujima, ak zavolam policiu za rusenie nocneho kludu, pridu? Ak ano, za aky cas? Mame branu na magneticky zamok, to ich budem musiet cakat a ist im otvorit? A co ak neotvori ani policajtom? Pre predstavu - na jeho poschodi je na chodbe totalna diskoteka... Cize ja nie som precitlivena, je to fakt nahlas.
Veď im kľudne choď otvoriť, keď ich zavoláš ..
Záleží či majú iný dôležitejší prípad ako je rušenie nočného kludu . Ale nakoľko je nedeľa , deti idú do školy , škôlky ľudia do práce tak kľudne volaj . Povedz že ste sa mu snažili dobuchať ale neotvára . Ďalšia vec čo ak sa mu niečo stalo možno mu to zachráni život , ďalšia vec možno zaspal tak ho aspoň zobudia . No nečakala by som zbytočne viac . Už je dosť hodín , o dverách kľud e povedz a keď tam budú stačí im otvoriť a povedať poschodie a dvete si už myslím že podľa hluku si nájdu
Ahoj, ako to dopadlo? Volala si? Prisli? Kolko to trvalo?
Ja ked som naposledy volala pred polnocou kvoli nocnemu kludu, hodinu a pol nikde nikto. Tak som volala opat (myslela som ze na nas zabudli), a pani dispecerka povedala ze sme v poradi a maju dolezitejsie veci na praci. Vravim ved ok, tym padom ale asi ani nemusite chodit lebo ak to bude dalsia hodina, ta partia uz bude taka popita pod oknami ze uz aj ticho budu, ak uz nie nejak svojpomocne rozlezeni domov...🙃
@colsami o 00:20 to vypol a bol konecne klud. Tak som napokon nevolala. Ale toto je v nasom dome dlhodoby problem. Chlapik je v mojom veku, ale kym ja uz mam 2 deti, tak on stale riesi zurky, alkohol a pravdepodobne aj obcas nejake drogy... 🤦 A to by clovek cakal, ze v novostavbe na taketo nieco nenarazi...
@sandri a je vo svojom byte alebo v podnájme? Lebo ak sa nedá s ním,tak sa musí dať s majiteľom bytu. Držím palce, nech sa to vyrieši, je to nepríjemné...
@kikulienkadd je vo svojom ☹
@sandri och...
Mna hlavne odradzal ten zamok na brane, preco som nevolala policajtov. Lebo ak by mi policajti zospodu zvonili, nech otvorim, tak pobudia vsetkych, ten zvoncek je strasne nahlas. A zase cakat ich v brane, pricom netusim, kedy pridu, to tiez nebolo pre mna lakave riesenie....
budú zvoniť jemu ale mala by si im povedať ako je to so zámkom, to ťa poprosia aby si im otvorila ty. neviem čo sa bude diať keď neotvorí, u nás zakaždým keď som volala policajtov, tak bol kľud keď prišli…